Zwitsal vernieuwt formules en verpakkingen

Geplaatst op: 14-11-2014

Zwitsal vernieuwt formules en verpakkingen

Nederlands grootste en bekendste babymerk Zwitsal heeft de formules van een groot aantal producten zoals bad- en doucheproducten en huidverzorgingsproducten verbeterd, uiteraard met behoud van de lekkere, vertrouwde Zwitsal geur.

Bad- en doucheproducten

De bad- en doucheproducten hebben een vollere crèmetextuur die voor een rijker, romig schuim zorgt en onweerstaanbaar zacht aanvoelt op de huid.  De vernieuwde, milde formule is parabenenvrij, zorgt dat het vochtgehalte van de tere babyhuid in balans blijft en de natuurlijke proteïne- en lipidenlaag minder wordt aangetast en beschermd de tere babyhuid. 

Huidverzorgingsproducten

De vernieuwde formules van de huidverzorgingsproducten van Zwitsal smeren makkelijk uit, trekken snel in en zijn extra mild en zacht voor de tere babyhuid. De formules zijn vrij van parabenen en zorgen voor een onweerstaanbaar superzachte, gezonde babyhuid.

Overzichtelijk door kleurcodes

Ook heeft Zwitsal de verpakkingen vernieuwd om de keuze voor de producten nog makkelijker te maken. Ieder soort product heeft zijn eigen kleurcode op de voorkant, vormgegeven door een ‘swoosh’, die een vorm van bescherming uitbeeldt:

  • haarproducten hebben een groene ‘swoosh’
  • wasproducten hebben een paarse ‘swoosh’
  • huidverzorgingsproducten hebben een roze ‘swoosh’
  • producten voor de billen hebben een blauwe ‘swoosh’

 

Zwitsal baby’tje

Kleintje, het herkenbare en bekende ‘Zwitsal baby’tje’, heeft ook een grotere, speelse rol: op de voorkant van iedere variant beeldt Kleintje duidelijk de functie uit van het product, zodat je meteen ziet voor welk moment het gebruikt kan worden. Op de achterkant geeft Kleintje ook leuke en originele tips.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief