Zwitsal Naturel Plus heet vanaf nu: Zwitsal Gevoelig Huidje!

Geplaatst op: 18-08-2010

Zwitsal Naturel Plus heet vanaf nu: Zwitsal Gevoelig Huidje!

Elk babyhuidje is natuurlijk gevoelig. Maar liefst 50% van de moeders geeft aan dat haar baby een redelijk tot héél gevoelig huidje heeft.

Mild en zacht voor het normale kwetsbare babyhuidje

Vaak begint dit met een droog huidje. Zwitsal biedt voor iedere babyhuid een oplossing. De reguliere gele lijn van Zwitsal is mild en zacht voor het normale kwetsbare babyhuidje. Voor baby's met een droog huidje zijn de producten van Zwitsal Droog Huidje extra vochtinbrengend (door vernix hydratatie). 

Zwitsal Naturel Plus vanaf nu Zwitsal Gevoelig Huidje.

In 2009 introduceerde Zwitsal Naturel Plus, een range verzorgingsproducten voor baby's met een extra gevoelig huidje. Om dit product voor de consument duidelijker te maken, heet Zwitsal Naturel Plus vanaf nu Zwitsal Gevoelig Huidje. Dit is een logische en begrijpelijke naam, bovendien past deze naam beter binnen de opbouw van het huidige Zwitsal assortiment. Bij een gevoelig huidje is de huidbarrière (tijdelijk) verstoord.

Bevat 0% parfum

Zwitsal Gevoelig Huidje is daarom extra mild en beschermend en bevat 0% parfum. De Zwitsal Gevoelig Huidje lijn bestaat uit: 2 in 1 Shampoo & Wasgel, Zachte Crème en Billendoekjes. Gevoelig Huidje 2 in 1 Shampoo & Wasgel en Zachte Crème zijn leverbaar vanaf week 32 en de Billendoekjes zijn leverbaar vanaf week 35.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief