Zomertijd is lipglosstijd

Geplaatst op: 13-04-2011

Zomertijd is lipglosstijd

In het voorjaar en de zomer neemt de vraag naar luchtige make-up producten met lichte en frisse texturen weer toe en wil je vaak bij elke stemming of outfit weer een ander kleur!

De ‘Glamourous Lips Collection'

Tijdens het lente en zomerseizoen verkoopt lipgloss met een semitransparante dekking beter dan volle en volledig dekkende lipsticks. FreshMinerals biedt je met de ‘Glamourous Lips Collection' vijf onweerstaanbare tinten minerale lipglosses waarmee je je lippen dit voorjaar én de zomer met regelmaat van kleur kunt wisselen!

Intens zomerse, ‘kissable' lippen

FreshMinerals beseft goed dat je qua lipgloss de ene dag uitbundiger wilt zijn dan de andere. De nieuwe ‘Glamourous Lips Collection' is een stijlvolle selectie van vijf verschillende tinten freshMinerals Glamourous Lipgloss. Je kunt kiezen uit de tinten

  • ‘Kiss You' (transparante hoogglans)
  • ‘Kissable' (zacht glanzend lichtroze)
  • ‘Sexy' (iriserend licht bruin)
  • ‘Candid' (iriserend warm bruin)
  • ‘Mystery' (mysterieus, iriserend roodbruin)

Met sprankelende hoogglans

Stuk voor stuk geven deze  mooie lipglosses je lippen een sprankelende hoogglans in combinatie met een goede verzorging en een aangenaam gevoel dankzij de romige textuur. Eén ding is zeker: deze zomer ben jij 100% kissable met de 'Glamourous Lips Collection'!

 

Verkoopprijs

  • freshMinerals Glamourous Lips Collection  € 57,95

Meer informatie: www.fresh-minerals.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief