Zomerstickeractie van Pour Vous Parfumerie zeer succesvol!

Geplaatst op: 20-09-2012

Zomerstickeractie van Pour Vous Parfumerie zeer succesvol!

Pour Vous Parfumerie kijkt terug op een zeer succesvolle zomer. Naast de reguliere acties die iedere week op de winkelvloer plaatsvinden, vormde deze zomer de Pour Vous zomerstickeractie de drijvende kracht achter de zomeromzet met een gemiddelde index van 110,6 ten opzichte van 2011.

Gepersonaliseerde kaart

De zomermaanden kunnen altijd een extra stimulans gebruiken en daarom ontwikkelde Pour Vous Parfumerie een bijzondere actie: de Pour Vous zomerstickeractie. Een selectie van vaste klanten van alle aangesloten Pour Vous filialen ontving een gepersonaliseerde kaart met enkele korting stickers, te gebruiken in de zomerperiode.

Omzetstijging

Na een succesvolle test bij een van de filialen hebben ze de actie uitgerold naar alle Pour Vous filialen en daar kijkt Pour Vous heel tevreden op terug met een gemiddelde omzetindex van 110,6 ten opzichte van 2011. Uitschieters zijn er ook tot een index van wel 127,7 ten opzichte van dezelfde periode in 2011.

Binding met consument

Paulien Ruiter, General Manager van Pour Vous: "Ik ben er van overtuigd dat landelijke activiteiten nog succesvoller zijn indien gebruikt gemaakt wordt van de kracht van de lokale ondernemer. Voor ieder Pour Vous filiaal is een gepersonaliseerde kaart met unieke foto van het winkelteam ontwikkeld. Juist deze persoonlijke manier van communiceren versterkt de binding van de consument met de lokale Pour Vous Parfumerie."

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief