Zomerse geurbelevingen met Oscar & Babette!

Geplaatst op: 29-08-2013

Zomerse geurbelevingen met Oscar & Babette!

Wil jij ook graag zo lang mogelijk nagenieten van de heerlijke geuren van de zomer? Met de nieuwe luxe EcoSojawas Geurkaarsen ‘Beach' en ‘Summer Scent' van Oscar & Babette, verpakt in stijlvolle en prachtige (recyclebare) cadeaukokers, kun je het hele jaar lekker genieten van deze geuren en zorgen ze voor een ontspannen sfeer!

De geurkaarsen van Oscar & Babette zijn op basis van 100% biologische EcoSojawas en hebben ca. 90% minder roetvorming dan paraffinewaskaarsen.

Oscar & Babette EcoSojawas Geurkaars ‘Beach'

Ervaar de vitaliserende geurbeleving van de frisse zeewind tijdens een wandeling langs het strand, dankzij de nieuwe Oscar & Babette EcoSojawas Geurkaars ‘Beach'. Zilte, marine top- en hartnoten, een vleugje zeewier, een tintelfris accent van ozon en warme geurnoten van drijf- en cederhout in de basis, zorgen voor een intens verkwikkende atmosfeer. Sluit je ogen, ontspan en... je bent weer even heerlijk met vakantie!

Oscar & Babette EcoSojawas Geurkaars ‘Summer Scent'

Hul je leefomgeving in de geuren van een eindeloze zomer met de nieuwe Oscar & Babette EcoSojawas Geurkaars ‘Summer Scent'! In de topnoot rijpe sinaasappelen, sappige Siciliaanse mandarijn, limoen en sprankelende bergamot. Het bloemige hart met geurnoten van mimosa, klaprozen en jasmijn, leidt naar een warm basisakkoord van zonovergoten olijfblad, cederhout en een subtiel accent van neroli. Met deze zomerse geur in huis geniet je elke dag in de zonnige, onbezorgde sfeer van ‘La Dolce Vita'!

De nieuwe geurkaarsen van Oscar & Babette zijn verkrijgbaar vanaf eind augustus 2013 via de webshop www.oscarenbabette.nl


Consumentenverkoopprijzen

  • Oscar & Babette EcoSojawas Geurkaars ‘Beach'  € 19,95/295 gram/ca. 50 branduren 
  • Oscar & Babette EcoSojawas Geurkaars ‘Summer Scent'  € 19,95/295 gram/ca. 50 branduren 

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief