Zomerse gebruikstips met Bio-Oil

Geplaatst op: 23-02-2011

Zomerse gebruikstips met Bio-Oil

Omdat Bio-Oil multifunctionele toepassingen kent, vormt deze unieke huidolie een effectief ‘EHBO-zomerproduct'.

Voorjaar

In het voorjaar kan de zon in Nederland heel fel zijn en gaan ook veel mensen lekker op vakantie naar de zon, neem dan Bio-Oil mee! Hier volgen enkele suggesties waar je het voor kunt gebruiken!

  • Kleine schaafwondjes na een actieve outdoor- vakantiedag? Smeer ze in met Bio-Oil voor een spoedig herstel en het voorkomen van littekens.
  • Veelvuldig door insecten gebeten en dor het krabben donker verkleurde plekjes op de huid gekregen? Smeer deze plekjes zo snel mogelijk twee maal daags in met Bio-Oil en help hiermee huidverkleuringen en littekentjes verminderen.
  • Teveel zon gehad? Bio-Oil kalmeert, verzacht en herstelt de rode en geïrriteerde huid van zowel gezicht als lichaam.
  • Een extreem droge huid door de inwerking van de zon, zee of zwembadwater? Bio-Oil is een regelrechte dorstlessende oase voor zelfs de meest droge zomerhuid van zowel gezicht als lichaam!
  • Iets teveel zon gehad of pigmentvlekjes gekregen door UV- straling? Bio-Oil is een ideale, kalmerende en verzachte olie voor lichaam en gezicht die huidverkleuringen tevens effectief aanpakt!
  • Droge haarpunten na veelvuldig zwemmen in zee of chloorwater? Masseer ze vóór het slapen gaan in met Bio-Oil en was het haar de volgende dag zorgvuldig uit. Zijdezachte haarpuntjes zijn hiermee verzekerd!
  • Kwallenbeten of daardoor jeuk of pijn? Bio-Oil verzacht en kalmeert de huid rondom de beet en bevordert een voorspoedig herstel.

 

Adviesverkoopprijs

Bio-Oil  € 11,95/60 ml

Meer informatie: www.bio-oil.com

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief