Zing mee met 'The voice of Holland' Eau de Toilettes!

Geplaatst op: 19-11-2013

Zing mee met 'The voice of Holland' Eau de Toilettes!

Het succesvolle programma ‘The voice of Holland' heeft nu haar eigen geurlijn met Eau de Toilettes, een voor hem en een voor haar! Deze Eau de Toilettes zijn exclusief in samenwerking met RTL Nederland en Talpa ontwikkeld door JTG WWL uit Dordrecht.

Beide Eau de Toilettes van ‘The voice of Holland' zitten in een unieke flacon in de vorm van een professionele microfoon en zijn exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

'The voice of Holland' Eau de Toilette for Men

De mannelijke versie van de ‘The voice of Holland' Eau de Toilette zet qua ritme in met topnoten van citroen, bergamot, ananas en mandarijn. Het refrein in het hart onthult geurnoten van jasmijn, lelietje-van-dalen en roos, in combinatie met verrassend kruidige ‘add libs' van nootmuskaat en kardamom. Zijn slotakkoord laat een onuitwisbare laatste indruk achter op het publiek, dankzij masculiene geurnoten van amber, musk en sandelhout!

'The voice of Holland' Eau de Toilette for Women

De Eau de Toilette voor haar van ‘The voice of Holland' opent de ‘performance' met sprankelende topnoten van citroen, bloedsinaasappel, bergamot en groene mandarijn. De melodie in het hart is bloemig en vrouwelijk door geurnoten van sambac jasmijn, sinaasappelbloesem, lelietje-van-dalen, neroli en gardenia, met een verfrissend vleugje ozon. De basis in de laatste zangnoot is warm en sensueel dankzij musk, vanille, amber, cederhout en een tikkeltje mysterieus accent van patchouli. 

Maak kans op 2 VIP-kaarten voor de grote finale

Maak bij aankoop van één van beide geuren kans vanaf 9 december op 2 VIP-kaarten voor de finale. Je ontvangt hiervoor een extra kassabon met daarop een code die je dient te activeren via de website van Kruidvat.  Hierdoor maak je dus kans om de finale als VIP bij te wonen met twee personen!


Consumentenverkoopprijzen

  • 'The voice of Holland' Eau de Toilette for Men € 14,95/100 ml
  • 'The voice of Holland' Eau de Toilette for Women € 14,95/100 ml

 

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief