Zachte gave lippen in weer en wind met Palmer's Lip Balm

Geplaatst op: 16-10-2012

Zachte gave lippen in weer en wind met Palmer's Lip Balm

Lage temperaturen, winterse buien, wind en de droge lucht van de verwarming veroorzaken een droge, schrale of zelfs gebarsten huid van de lippen.

Verzorgend, beschermend en hydraterend

Palmer's Cocoa Butter Formula Original Ultra Moisturizing Lip Balm biedt de ultieme verzorging en bescherming en houdt lippen zacht en gaaf. De formule is nu verrijkt met extra hydraterende verzorging.

Twee nieuwe formules in een nieuw jasje

De vernieuwde lippenbalsem van Palmer's bevat een hoge concentratie superverzorgende cacaoboter en is nu verrijkt met extra vitamine E. Vitamine E staat erom bekend dat het de ruwe, droge en beschadigde huid hydrateert door transepidermaal waterverlies te verminderen. Daarnaast helpt het de huid beschermen tegen UV-schade. De lippenbalsem met SPF15 kan ook worden gebruikt om andere gevoelige huidzones in het gezicht (zoals neus en oren) te beschermen tegen de zon. De stick heeft een nieuwe verpakking en loop nu schuin af voor extra gebruiksgemak.

Dark Chocolate & Cherry Lip Balm

Naast de vernieuwde origininele lipbalm is nu ook de Dark Chocolate & Cherry variant verkrijgbaar. Deze heeft dezelfde goede eigenschappen, maar dan met een subtiel tintje en een lekker smaakje. Cocoa Butter Formula Ultra Moisturizing Lip Balm is de perfecte lippenbalsem voor het winter- én het zomerseizoen.

Palmer's - since 1840

Palmer's - een van Amerika's eerste huidverzorgingsmerken - werd meer dan 160 jaar in 1840 geleden opgericht door E.T. Browne. Inmiddels is Palmer's met de Cocoa Butter Formula uitgegroeid tot wereldwijde marktleider op het gebied van cosmetica op basis van cacaoboter. Palmer's hooggeconcentreerde pure formules met cacaoboter worden wereldwijd in meer dan 130 landen omarmd.

 

Verkoopadviesprijs

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief