Zachte én frisse voeten met NEWFEET Footcare Cream

Geplaatst op: 15-06-2011

Zachte én frisse voeten met NEWFEET Footcare Cream

Vooral nu tijdens de komende zomermaanden kunnen onze voeten wel wat extra verzorging gebruiken, bovendien willen we ze ook graag zacht en verzorgd houden!

Dagelijks je voeten goed verzorgen

Huidcellen kunnen zich in de loop van de jaren ophopen waardoor een dikkere huid en zelfs huidophoping kan ontstaan want gedurende de dag is de huid van de voeten onderhevig aan wrijving en druk en kan de huid hierdoor niet natuurlijk afschilferen. Wanneer er niks aan wordt gedaan kan de huid droog worden of barsten, zgn. hielkloven, wat pijn, bloeding of zelfs infecties kan veroorzaken. Daarom is het belangrijk om regelmatig opgehoopte huidcellen te verwijderen en je voeten dagelijks goed te verzorgen.

Met verfrissende pepermunt olie

NEWFEET Footcare Cream is een heerlijke zachte voetverzorgende crème die geschikt is voor de dagelijkse verzorging van de voeten. Deze voetverzorgende crème houdt de voeten fluweelzacht en geeft de voeten, wat vooral fijn is met warm weer, direct verfrissing dankzij de toegevoegde pepermunt olie. Bij dagelijks gebruik behouden de voeten een zachte en soepele huid en worden ze beschermd tegen invloeden van buitenaf!

 

Consumentenadviesprijs

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief