Yves Saint Laurent komt met grote doorbraak in anti-aging

Geplaatst op: 19-01-2012

Yves Saint Laurent komt met grote doorbraak in anti-aging

Yves Saint Laurent komt met een nieuwe generatie anti-aging producten, Forever Young Liberator, die de huid kunstmatig stimuleert waardoor de huid zich weer jong en jeugdig gaat gedragen.

Al meer dan 5000 reserveringen

Het schijnt een nieuwe doorbraak te zijn op het gebied van anti-aging want alleen al in Groot-Brittannië is de anti-aging crème een week voordat de product in de winkels ligt al meer dan 5000 keer bestelt bij de verkooppunten van Yves Saint Laurent. De nieuwe anti-aging lijn is geschikt vanaf 30 jaar.

Stimuleert opnieuw van de huid

Glycanen zijn complexe suikers die onder andere een belangrijke rol in de structuur van de gezonde huid spelen. Expert ontdekte na 2 jaar onderzoek dat naarmate men ouder wordt de glycanen in de cellen afnemen waardoor de huid dunner wordt en haar elasticiteit verliest. De Yves Saint Laurent Forever Young Liberator crème zorgt dat het niveau van glycanen kunstmatig in de huid opnieuw wordt gestimuleerd, hierdoor wordt de huid 'gefopt' waardoor de huid zich weer jonger gaat gedragen en vitaler en elastischer wordt.

Stralende huid met minder zichtbare lijntjes

Volgens Yves Saint Laurent is dit een van de meest verbazingwekkende wetenschappelijke doorbraken die ontdekt zijn met betrekking tot anti-aging. Uit een onderzoek blijkt dat 50 vrouwen die de crèmes gebruikt hebben 88 procent vonden dat hun huid er beter, volller en stralender uitzag en 72 procent van de vrouwen vond dat de fijne lijntjes minder zichtbaar waren. De Yves Saint Laurent Forever Young Liberator lijn is in de UK verkrijgbaar vanaf £ 35 (42 euro) en bestaat o.a. uit een crème, oogcrème, lotion en reinigingsmousse. Wanneer de lijn verkrijgbaar is in Nederland is onbekend.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief