Yves Rocher lanceert Hydra Végétal, dorstlesser voor de huid

Geplaatst op: 05-04-2012

Yves Rocher lanceert Hydra Végétal, dorstlesser voor de huid

In juni komt Yves Rocher met de productlijn Hydra Végétal die voor een intensieve, diepgaande en langdurige hydratatie van de gezichtshuid zorgt. Een goed hydratatie is essentieel voor een mooie huid!

De nieuwe lijn bestaat uit een exclusieve combinatie van plantensappen uit de Canadese esdoorn (ahornsap) en agave tequilana (blauwe agave) uit Mexico.

Met ahornsap en blauwe agave

De plantensappen ahornsap en blauwe agave (afkomstig van milieuvriendelijke teeltketens) maken het mogelijk dat er in de kern van de huid een duurzame watervoorraad wordt aangelegd en zorgen een bron van natuurlijke en directe hydratatie. De huid wordt intensief, diepgaand en langdurig gehydrateerd en voelt gladder, is steviger en straalt meerdan ooit tevoren.  Bovendien behoudt een goed gehydrateeerde huid langer haar jeugdigheid.

De gezichtsverzorgingslijn

De nieuwe gezichtsverzorgingslijn Hydra Végétal van Yves Rocher is verkrijgbaar vanaf juni 2012 en bestaat uit zeven producten:

Hydraterende reiningingsmelk

Een reinigingsmelk verwijdert make-up en onzuiverheden en hydrateert de huid.De huid voelt zacht aan, ziet er perfect uit en straalt. De reinigingsmelk bevat het plantaardig bestanddeel ahornsap.

Frisse reinigingsgel

De frisse reinigingsgel uit de lijn Hydra Végétal verwijderd onzuiverheden, restjes make-up en overtollige talg en zorgt direct voor een intense verfrissing. De huid is schoon, voelt prettig aan en straalt van vitaliteit. De plantaardige bestanddelen zijn ahornsap en biologisch hamameliswater.

Hydraterende reinigingslotion

Deze hydraterende reinigingslotion verwijderen de laatste make-up restjes en onzuiverheden en zorgt dat de vochtreserves worden aangevuld. Bovendien zorgt het dat de huid goed voorbereid is op de verzorgende crème. De plantaardige bestanddelen zijn ahornsap en biologisch hamameliswater.

24 uur intensief hydraterende gelcrème

Deze gelcrème is geschikt voor de normale tot gecombineerde huid en zorgt 24 uur lang voor een intensieve langdurige hydratatie van de huid. De huid is frisser, zichtbaar steviger en straalt! De plantaardige bestanddelen zijn biologisch hamameliswater en agavesap, ahornsap en betaïne.

Hydratatiebooster concentraat

Het concentraat zit een handige pompflacon en geeft de huid een krachtige hydratatieboost. De ultrafrisse textuur vullen de vochtreserves in de huid volledig aan en laten de huid stralen. Al bij het eerste gebruik wordt de hydratatie versterkt. De plantaardige bestanddelen zijn biologisch agavesap, betaïne en biologisch hamameliswater.

Hydraterende anti-rimpel verzorging

Een hydraterende anti-rimpel verzorging met hyaluronzuur met een extra krachtige werking om rimpels doelgericht te hydrateren. Na het aanbrengen worden de rimpels direct vervaagd en wordt de huid intensief, diepgaand en langdurig gehydrateerd. De plantaardige bestanddelen zijn biologische agavesap en hamameliswater en betaïne.

24 uur intensief hydraterende rijke crème

Deze rijke crème is geschikt voor de normale tot droge huid en zorgt 24 uur lang voor een intensieve en diepgaande hydratatie van de huid. De huid is zachter, zichtbaar steviger en straalt. De plantaardige bestanddelen in deze rijke crème zijn biologische hamameliswater en karitéboter, ahornsap, betaïne en extract van biologisch agavesap.

 

Consumentenadviesprijzen

  • Hydraterende reiningingsmelk  € 7,90/200 ml
  • Frisse reinigingsgel  € 6,90/125 ml
  • Hydraterende reinigingslotion  € 7,90/200 ml
  • 24 uur intensief hydraterende gelcrème  € 10,90/50 ml
  • Hydratatiebooster concentraat  € 18,00/30 ml
  • Hydraterende anti-rimpel verzorging  € 14,90/30 ml
  • 24 uur intensief hydraterende rijke crème  € 10,90/50 ml

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief