Yves Rocher introduceert ‘Un Matin au Jardin'

Geplaatst op: 22-03-2012

Yves Rocher introduceert ‘Un Matin au Jardin'

Het is lente en tijd om te genieten! Yves Rocher komt in april met een nieuwe productlijn van drie heerlijke frisse en zachte bloemengeuren alsof je je in een bloementuin waant...

Elegante frisheid van een pas ontloken roos

Laat je meeslepen door één van de grootste geneugten van een bloementuin in bloei: de frisse, subtiele geur van een roos die zojuist is opengegaan. Die elegante, bloemige frisheid is nu terug te vinden in een heerlijke eau de toilette. Even sprayen in de ochtend en je wordt de hele dag omringd door een onvergetelijke en heerlijke bloemengeur.

De tedere frisheid van seringen

Zodra de lente haar intrede doet, worden de tuinen overspoeld met de zachte, tedere geurnoten van seringen. Ervaar de subtiel poederachtige frisheid van seringen in deze eau de toilette van typisch lenteachtige geurnoten en geniet volop van deze heerlijke lentegeur!

Sprankelende frisheid van citrusvruchtbloesem

Als een wandeling langs de Middellandse Zee waar de lucht verzadigd is van de verfijnde geur van citrusvruchtbloesem, ontsproten aan de zonovergoten bloementuinen. Die zonnige frisheid heeft Yves Rocher speciaal voor je gevangen in een ultiem zomerse eau de toilette.

Behalve eau de toilette zijn deze geuren ook verkrijgbaar als bodymilk en douchegel.

Zonder parabenen of kleurstoffen

Met de productlijn ‘Un Matin au Jardin' zet Yves Rocher zich in voor het milieu! De eau de toilette bevatten geen parabenen, kleurstoffen of ftalaten, de bodymilk en douchegels bevatten ook geen parabenen of kleurstoffen. Bovendien bestaan de douchegels uit gemakkelijk biologisch afbreekbare formules.

 

Consumentenadviesprijzen

  • Eau de toilette   € 25,-/100 ml
  • Eau de toilette  € 5,-/20 ml (uitsluitend verkrijgbaar via postorderverkoop)
  • Bodymilk  € 8,90/200 ml
  • Douchegel  € 4,90/200 ml

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief