YOUD! Het nieuwe en unieke non-invasieve Beauty Concept!

Geplaatst op: 15-12-2010

 YOUD! Het nieuwe en unieke non-invasieve Beauty Concept!

YOUD! is een nieuwe, jonge en dynamische franchiseformule welke is gebaseerd op een helder en uniek, innovatief winkelconcept.

Nieuwe markt voor zeer breed publiek

YOUD! vult het ‘gat' tussen het huidige aanbod van cosmetische- en medische behandelingen in de beautybranche en creëert hierdoor een nieuwe markt voor een zeer breed publiek. Het YOUD!- Beauty Concept is vernieuwend en heeft als doel het eenvoudig toegankelijk maken van medische beautybehandelingen voor een breed publiek op gemakkelijk te bereiken winkellocaties.

Nieuwe franchiseformule

Op donderdagavond 18 november jl. opende het nieuwe beautyconcept YOUD! in Breda haar deuren van de eerste vestiging van deze nieuwe franchiseformule. Dit gebeurde tijdens een spetterende party met dresscode "Beauty Full". Onder het toeziend oog van een kleine 300 genodigden werd om 20:30 uur het lint doorgeknipt en het officiële startschot van de YOUD!- formule gegeven.

Kennis maken met unieke YOUD!- Beauty Concept

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 november waren er twee open dagen, waarbij het publiek vrijblijvend kennis kon maken met het unieke YOUD!- Beauty Concept. Op deze dagen hadden consumenten de mogelijkheid om in de eerste YOUD!- vestiging in Breda, maar ook online, voor slechts € 1,- een behandeling te boeken naar keuze. Hier hebben maar liefst meer dan 250 mensen gebruik van gemaakt!

Non-invasieve beautybehandelingen met groots effect

We willen allemaal gezond en het liefst ook op een zo mooi mogelijke manier ouder worden. De schoonheidsspecialist kan echter niet alle verouderingsproblemen van het gezicht of lichaam oplossen en de stap naar een plastisch chirurg is vaak net een brug te ver voor veel mensen. YOUD! biedt op basis van non- invasieve behandelingen (oftewel behandelingen zonder plastisch chirurgische operaties) behandelresultaten die normaliter alleen een plastisch chirurgisch kan realiseren!

Alles onder één dak

Het YOUD!- Beauty Concept biedt vrijwel denkbare medisch- cosmetische behandelmethoden, producten en diensten onder één dak en maakt deze toegankelijk voor iedereen. Van een cosmetisch product (men werkt hier o.a. met het huidverbeterende merk hannah)  tot een borst- of billift. Van een ontharingsbehandeling tot het toepassen van diverse injectables.

Nieuw beautyconcept

Men werkt er samen met gerenommeerde leveranciers en medische specialisten. Met de introductie van YOUD! is een totaal nieuw beautyconcept ontwikkeld dat zich tussen het medische en cosmetische segment bevindt en dat consumenten de mogelijkheid biedt om hun uiterlijk spraakmakend te verbeteren, zonder ingrijpende en risicovolle cosmetische operaties!

Enkele behandelingen

YOUD! Lip 'O Way

  • De liposuctie zonder snijden of zuigen! Hiermee worden bijzonder hardnekkige en dieetresistente vetdepots, die noch door sport, noch door een dieet afgebouwd kunnen worden, effectief en met een blijvend resultaat aangepakt.

YOUD! Contour

  • De meest nieuwe, geavanceerde methode ter versteviging en lifting van verslapte huiddelen, zonder interventie van het chirurgische scalpel.

YOUD! ITPL

  • Dit is de nieuwste innovatie op het gebied van Intense Pulsed Light voor een duurzame ontharing, huidverjonging, maar ook bij de behandeling van rosacea, couperose, spataderen, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en acne.

YOUD! Light - Gelaatsbehandeling

  • De YOUD! Light- methode biedt een anti-rimpelbehandeling en huidverjonging zonder chirurgie of pijnlijke injecties. Deze koudlaser behandeling transporteert speciaal ontwikkelde, huideigen anti-aging werkstoffen tot diep in de huid zonder naald.

YOUD! Injectables

  • De cosmetische artsen verbonden aan YOUD! werken uitsluitend met resorbeerbare materialen die weer uit het lichaam verdwijnen. Er is heel bewust voor deze groep resorbeerbare middelen gekozen aangezien daarvan bewezen is dat de veiligheid op de lange termijn is gewaarborgd en er zeer fraaie, uiterst natuurlijk ogende resultaten mee worden bereikt.

YOUD! ‘Beauty Angel'

  • De innovatieve YOUD! ‘Beauty Angel' is een kuurbehandeling onder een apparaat dat qua uiterlijk lijkt op een zonnebank, maar dat echter werkt op basis van UV- neutraal licht met een frequentie van 633 nanometer.
  • Bij de ‘Beauty Angel'- sessie activeren 28 collageen lampen in combinatie met geavanceerde huidverbeterende producten het lichaamseigen proces van de fotoverjonging (Photo Rejuvenation) van de huid voor zowel het gelaat als het lichaam. De YOUD! ‘Beauty Angel'- behandeling is geschikt voor alle huidtypen.

De eerste vestiging en het hoofdkantoor van YOUD! is gevestigd aan de Wilhelminastraat 14, 4818 SG te Breda.

Meer informatie: www.youd.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief