XLS Medical, effectief hulpmiddel voor gewichtsbeheersing

Geplaatst op: 02-05-2011

XLS Medical, effectief hulpmiddel voor gewichtsbeheersing

Met de zomer in het vooruitzicht willen veel mensen gaan afvallen, de complete effectieve productserie van XLS Medical  helpt je om de 3 belangrijkste oorzaken van overgewicht aan te pakken.

XLS Medical Vetbinder met vitamines

De vetbinder met vitamine A, D en E gebruik je als je je calorie-inname wilt verminderen en met mate blijft genieten van wat je graag eet, zoals vetrijke voeding of sausjes bij je eten. Het vermindert de opname van vet met 27%.

XLS Medical Koolhydratenblokker

De koolhydratenblokker gebruik je als je rijst, pasta of brood eet en je weet dat het invloed heeft op je gewicht. Het vermindert de calorie opname van koolhydraten tot 66% bij een normale maaltijd van 600 calorieën.

XLS Medical Eetlust-remmer

De eetlust-remmer gebruik je als je eetlust moeilijk onder controle kunt houden en veel houdt van tussendoortjes. De eetlust-remmer houdt je hongergevoel en eetlust onder controle en bevorderd je een aangenaam gevoel van verzadiging.

Lichaamsbeweging en gezonde, gevarieerde voeding

De producten van XLS Medical zijn klinisch getest om een structureel gewichtsverlies helpen te bereiken. Het is ook erg belangrijk om elke dag minimaal 30 minuten lichaamsbeweging te hebben en gezonde, gevarieerde voeding te eten. Wil je advies of weet je niet welke XLS Medical geschikt voor je is dan kun je de online test doen. 

 

Consumentenadviesprijs

  • XLS Medical   € 29,95

 

XLS Medical is medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. Niet geschikt voor gebruik tijdens zwangerschap, het geven van borstvoeding of bij een lager BMI van 18,5.

 

 

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief