XCJ reclameproductie ontwerpt nieuwe verpakkingen voor Testjezelf.nu

Geplaatst op: 05-12-2012

XCJ reclameproductie ontwerpt nieuwe verpakkingen voor Testjezelf.nu

XCJ reclameproductie uit Apeldoorn heeft de nieuwe verpakkingen van Blaas-Check en Totaal-Check van Testjezelf.nu BV uit Zutphen ontworpen. De twee nieuwe testen zijn onlangs gelanceerd en zijn verkrijgbaar bij de drogist, apotheek en online.

Andere verpakkingen die XCJ voor Testjezelf.nu heeft ontworpen zijn o.a. de Drugstest en Maagcheck.

Urinetesten voor thuisgebruik

Blaas-Check (€ 8,95) en Totaal-Check (€ 10,95) van Testjezelf.nu zijn uitgebreide urinetesten voor thuisgebruik en zijn zowel voor mannen als vrouwen geschikt. Met Blaas-Check kan men een blaasontsteking of infectie aan de urinewegen vaststellen, met de uitgebreidere Totaal-Check kan er op maar liefst 11 belangrijke parameters worden getest zoals bij aandoeningen op of van: werking van de nieren, diabetes, schildklier aandoeningen, bijnieren, geslachtsorganen, alvleesklier of de urinewegen/blaas. Beide medische hulpmiddelen bevatten drie testen, de uitslag is binnen 2 minuten bekend.

Over XCJ

XCJ ontwikkelt, ontwerpt en produceert niet alleen verpakkingen maar ook displays (o.a. voor Nattermann, A. Vogel en Bach) en promotiemateriaal. Maar XCJ doet veel meer! Ook voor Fulfilment & Handling, grafisch ontwerp, product & naamontwikkeling, campagne-ontwikkeling, industriële vormgeving, webdesign en PR & communicatie bent u bij XCJ op het juiste adres!

Kijk voor meer informatie over XCJ reclameproductie op www.xcj.nl.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief