XCJ reclameproductie ontwerpt nieuwe display Obesimed Forte en Obesimed Bloc

Geplaatst op: 19-12-2012

XCJ reclameproductie ontwerpt nieuwe display Obesimed Forte en Obesimed Bloc

XCJ reclameproductie heeft speciaal voor de afslankperiode de nieuwe schapdisplay van Obesimed Forte en Obesimed Bloc ontworpen. Deze display staat gedurende de maanden december en januari in de winkel.

Obesimed Forte en Obesimed Bloc

De display bevat de volgende twee producten:

  • Obesimed Forte: capsules op basis van plantaardige ingrediënten, speciaal voor volwassenen vanaf 18 jaar die 10 kilo of meer overgewicht hebben of een BMI van 28 of hoger. Het product creëert een vol gevoel en vermindert de honger waardoor de portiegrootte van de maaltijd moeiteloos kan worden verkleind. De capsules bevatten geen allergenen en zijn geschikt voor vegetariërs.
  • Obesimed Bloc: capsules om gewicht te verliezen maar ook om op gewicht te blijven wanneer je je streefgewicht hebt bereikt. Obesimed Bloc bindt een aanzienlijke hoeveelheid vetten uit voeding waardoor het lichaam deze niet opneemt. Er worden meer calorieën verbrandt dan er binnen komen. De capsules zijn veilig, bevatten geen allergenen, zijn geur- en smaakloos, kosher, Halal en geschikt voor vegetariërs


Over XCJ reclameproductie

XCJ reclameproductie uit Apeldoorn ontwikkelt, ontwerpt en produceert niet alleen verpakkingen maar ook displays (o.a. voor Nattermann, XTLuis, A. Vogel en Interprox) en promotiemateriaal. Maar XCJ doet veel meer! Ook voor Fulfilment & Handling, grafisch ontwerp, product & naamontwikkeling, campagne-ontwikkeling, industriële vormgeving, webdesign en PR & communicatie bent u bij XCJ op het juiste adres!

Kijk voor meer informatie over XCJ reclameproductie op www.xcj.nl.

 

Consumentenadviesprijzen

  • Obesimed Forte  € 22,95/42 capsules
  • Obesimed Bloc  € 19,90/30 capsules

 

Kijk voor meer informatie over de producten van Obesimed op www.obesimedforte.com.

 

Obesimed Forte en obesimed Bloc zijn medische hulpmiddelen, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief