XCJ produceert toonbankdisplays voor Engelse markt voor Silidyn

Geplaatst op: 04-09-2013

XCJ produceert toonbankdisplays voor Engelse markt voor Silidyn

Onlangs heeft XCJ, het bureau voor reclame en productie uit Apeldoorn, de "ready to go" toonbankdisplays geproduceerd voor de Engelse markt voor Silidyn, een voedingssupplement gebaseerd op silicium, ook wel bekend als kiezelzuur of kiezelaarde.

Sinds 2004 is het unieke gepatenteerde Silidyn verkrijgbaar op de Nederlandse markt. Silidyn is een mineralensupplement ter aanvulling op de dagelijkse voeding.

Over Silidyn

Silicium komt veelvuldig voor in de natuur en speelt een belangrijke rol in de aanmaak en behoud van ons bindweefsel, zoals huid, haar, nagels, botten, gewrichten en bloedvaten.  Door de intensieve akkerbouw en de wijze waarop wij ons drinkwater zuiveren is er steeds minder opneembaar silicium in onze voedselketen. Suppletie is hier dan ook op zijn plaats. Maar niet ieder silicium product is echter hetzelfde. Gepatenteerde Silidyn bevat ortho silicium zuur, de 100% biologisch beschikbare vorm van silicium die bijna volledig wordt opgenomen door het lichaam.

Met krachtige werkstoffen

Silidyn Ortho Silicium Druppels is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de inwendige gezondheid en uiterlijke schoonheid. Het product bevat naast silicium tevens de werkstoffen MSM, OPC, Borium, Mangaan, Selenium en Zink die goed zijn voor sterke botten, soepele gewrichten, elastische bloedvaten, gezonde, sterke en mooie huid, haar en nagels. Tevens ondersteunt Silidyn Ortho Silicium Druppels het immuunsysteem en beschermt het cellen en DNA oxidatie door vrije radicalen en/of (UV) straling.

Het gebruik van Silidyn

Silidyn is heel makkelijk en eenvoudig in gebruik: dagelijks 8 tot 10 druppels in een half glas met water of vruchtensap (bij voorkeur voor het ontbijt) en direct opdrinken. Silidyn zit in een verpakking van 25 ml met een consumentenadviesprijs van € 15,95. Een verpakking is goed voor ca. 8 tot 10 weken en is o.a. verkrijgbaar bij gezondheidswinkels en drogisterijen.

Kijk voor meer export informatie op www.silidyn.com.

Meer weten over XCJ? Ga naar www.xcj.nl.

 

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief