XCJ en OTC Medical breiden samenwerking uit

Geplaatst op: 03-02-2015

XCJ en OTC Medical breiden samenwerking uit

XCJ reclameproductie uit Apeldoorn gaat de logistiek verzorgen van OTC Medical, een marketing- en salesorganisatie voor OTC producten met bekende merken zoals Biofreeze, Balance Active, Audispray, Ultrasun, Grahams en Ohropax.

XCJ fulfilment & handling gaat halverwege dit jaar de logistiek van OTC Medical verzorgen en de bestellingen voor Nederlandse retailers samenstellen en verzenden.

Expert in reclame en productie

XCJ reclameproductie is zeker geen onbekende in de drogisterij- en apotheekbranche, het bedrijf werkt voor A-merken waaronder Biohorma (A. Vogel), PK Benelux, Difrax en Dentaid. Elke week leveren ze een deel van de POS-materialen die bij apotheken en drogisterijen binnenkomen en ontwikkelen en produceren ze al een aantal jaren display- en promotiemateriaal voor een groeiende groep opdrachtgevers. XCJ fulfilment & handling verzorgt voor steeds meer opdrachtgevers het complete proces van invouwen en afvullen van de materialen.

Zorg volledig uit handen

De overdracht van de werkzaamheden past in de huidige trend om dat soort processen uit te besteden. Arjen van de Merwe van OTC Medical: “Zo kan onze volledige aandacht uitgaan naar onze merken. Bovendien kunnen we een betere gegarandeerde service aan onze klanten bieden. XCJ neemt ons al het werk rondom bestellingen uit handen. Ze verpakken de bestellingen en leveren ze netjes uit, van grote bestellingen op pallets tot kleine zendingen in doosjes. XCJ maakte al displays voor ons. Ze hebben veel ervaring en hebben bewezen de werkzaamheden voor dit soort grote producties goed aan te kunnen. Van deze nieuwe samenwerking hebben wij veel gemak en we kunnen onze kosten zo goed beheersen.”

Grote en kleine producties

XCJ reclameproductie breidt hiermee haar werkterrein uit. De werkzaamheden die XCJ voor OTC Medical gaat doen liggen in het verlengde van wat XCJ nu al doet. Frank van der Meulen van XCJ: “Onze organisatie is erop toegerust. Bestellingen verpakken en verzenden is ons dagelijks werk. We kunnen grote producties zoals die van OTC Medical aan, maar kunnen ook op een efficiënte manier kleinere zendingen samenstellen door doosjes te vullen en bijsluiters bij te voegen. Deze samenwerking maakt van XCJ een nog sterkere partij in de markt en daar kunnen onze andere klanten weer van profiteren.”

 

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief