Word jij het nieuwe model van Palmer's?

Geplaatst op: 01-07-2014

Word jij het nieuwe model van Palmer's?

Het bekende huidverzorgingsmerk Palmer's is samen met Kruidvat op zoek naar een Nederlands model voor hun nieuwe campagne. Een deskundige jury zal uit alle inzendingen een top 3 selecteren waarop iedereen kan stemmen via de Facebookpagina van PalmersNL.

William Rutten, internationaal glamourfotograaf, gaat de fotoshoot voor het nieuwe Palmer's model verzorgen. Hij fotografeerde onder meer Madonna, Robbie Williams, Angelina Jolie en Brad Pitt en heeft al vele internationale prijzen gewonnen.

Natuurzuivere, gecertificeerde cacaoboter

De huidverzorgingsproducten van Palmer's Cocoa Butter Formula hebben de hoogste concentraties cacaoboter ter wereld! De formule bevat natuurzuivere, gecertificeerde cacaoboter. Palmer's Cocoa Butter Formula is er in verschillende varianten, van een direct smeerbare hydraterende lotion die de huid heerlijk verzacht of een snelintrekkende huidolie tot een ultrarijke crème die de zeer droge huid direct herstelt en kalmeert. Palmer's zoekt een passend Nederlands model om deze boodschap eenmalig te ondersteunen. Iedereen maakt een kans, van jong tot oud!

Hoe doe je mee

Wil jij kans maken om het nieuwe fotomodel van Palmer's te worden? Stuur een e-mail naar facebook@kruidvat.nl met daarin een foto en geschreven motivatie (deelnemen kan van 28 juni t/m 26 juli). Via de Facebookpagina van Palmer's en Kruidvat word je op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rond deze spannende wedstrijd.

Schrijf je in, misschien word jij wel het nieuwe model van Palmer's!

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief