WK ready met Essence Trend Edition "hup holland hup!"

Geplaatst op: 07-05-2014

WK ready met Essence Trend Edition

Het WK 2014 is bijna in zicht! Met de Trend Edition "hup holland hup!" van Essence kom je helemaal in de stemming en ben je klaar om het Nederlands elftal in stijl aan te moedigen.

Deze speciale collectie van Essence bestaat uit 9 verschillende producten met de bekende "Hollandse" kleuren: van WK wimpers tot de bekende rood wit blauw stick.

Essence hup holland hup! Wimpers

Ga voor echte WK wimpers! Deze papieren kunstwimpers zijn een unieke beautyaccessoire voor alle voetbalfans want alle ogen zijn gericht op Oranje!

Essence hup holland hup! Fan pen

Een echte fan heeft natuurlijk deze speciale fan pen. Teken de Nederlandse vlag eenvoudig en precies op je gezicht en lichaam en deel de vlag met al je voetbalvrienden! 

Essence hup holland hup! Nagellak

Maak de blitz op elk WK feest met deze langhoudende nagellakjes in de kleuren rood, wit en blauw. Breng ze apart of gecombineerd aan en ga voor een spetterende Holland-look op je nagels.

Essence hup holland hup! Body tattoos

Met deze body tattoos in verschillende rood-wit-blauw dessins zal niemand meer twijfelen aan je Hollandse hart! Kies een patroon, druk de voorkant tegen de huid, maak vochtig met water en je WK party tattoo is klaar! Ze zijn makkelijk te verwijderen met water en zeep.

Essence hup holland hup! Stickers

Je nagels en lichaam worden echte blikvangers met deze fan stickers. Selecteer een motiefje, verwijder zorgvuldig de folie, plaats op de huid of nagel en druk aan. Breng een laagje top coat aan over de nagels voor een langhoudend resultaat.

Essence hup holland hup! Handgel

Deze speciale WK handgel zorgt voor schone handen zonder water en zeep en geeft ze tegelijkertijd een heerlijke geur! Hele kleine rood-wit-blauwe deeltjes in de textuur zorgen voor een echt Holland-gevoel waar je ook bent.

Essence hup holland hup! Armband

Ga stijlvol het Nederlands elftal aanmoedingen met deze mooie WK armband en trek de aandacht tijdens de wave. Deze armband past bij elke look en zijn leuk te combineren met de nagellakjes.

Essence hup holland hup! WK Haarelastiek

Met dit haarelastiekje in de stijl van de Nederlandse vlag kun je ongeremd juichen wanneer Holland heeft gescoord want het houdt je haar perfect op zijn plaats wanneer je Nederland enthousiast toejuicht.

Essence hup holland hup! Haarclip

Deze trendy, multifunctionele haarclips kun je vastmaken aan je haar, outfit, hoed, boa of tas. Kortom, je kunt ze overal bij combineren, zeker bij je WK outfit!

 

Consumentenadviesprijzen

  • Essence hup holland hup! Wimpers  € 2,39
  • Essence hup holland hup! Fan pen  € 1,99
  • Essence hup holland hup! Nagellak  € 1,69
  • Essence hup holland hup! Body tattoos  € 1,99
  • Essence hup holland hup! Stickers  € 1,39
  • Essence hup holland hup! Handgel  € 1,89
  • Essence hup holland hup! Armband  € 1,59
  • Essence hup holland hup! WK haarelastiek  € 1,59
  • Essence hup holland hup! Haarclip  € 1,99

 

Essence "hup holland hup" is verkrijgbaar in juni 2014 bij Kruidvat en Trekpleister.

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief