Winterweerstand voor de huid tijdens de winter

Geplaatst op: 14-11-2011

Winterweerstand voor de huid tijdens de winter

Het gure en koude weer en het gebrek aan zonlicht en voldoende buitenlucht  maakt de huid vaak dikker, valer, droger én doffer, hierdoor worden verzorgende en hydraterende producten minder goed opgenomen.

De PRIORI Advanced AHA- lijn

PRIORI Advanced AHA- lijn biedt met de Invigorating Face & Body Scrub en het Advanced AHA Barrier Repair Complex twee ‘Advanced Cosmeceutical'- producten die ervoor zorgen dat de huid tijdens het gure najaar en de winter optimaal wordt ontdaan van droge, verdikte en doffe huidlagen, waardoor een gladde, egale en gezonde huid opnieuw wordt onthuld.

Optimale exfoliatie voor gezicht en lichaam

De AHA's in de Invigorating Face & Body Scrub van de PRIORI Skincare Advanced AHA- lijn exfoliëren de huid van zowel het gezicht als het lichaam en zorgen ervoor dat het natuurlijke exfoliatieproces weer op het juiste niveau komt. Fijne lijntjes, rimpels en (hyper)pigmentatie worden hierdoor zichtbaar verminderd en de huid krijgt weer een gezonde glans. De Invigorating Face & Body Scrub  is geschikt voor alle huidtypes, bevat 16% LCA -Complex (15% Melkzuur Compound + 1% MFAS in een zachte, licht schuimende exfoliërende en reinigende formule en heeft een subtiele grapefruitgeur.

Ondersteund, herstelt en beschermd

PRIORI Advanced AHA Barrier Repair Complex is een geavanceerde emulsie, speciaal ontwikkeld voor het ondersteunen van de natuurlijke huidbarrière functie en het herstellen van het vochtniveau. Deze rijke formule beschermt de huid tevens tegen verdere beschadigingen en schadelijke externe invloeden, vult het vochtgehalte van de huid optimaal aan en laat de huid direct fluweelzacht en comfortabel aanvoelen. De uitgekiende samenstelling vermindert de aanwezigheid van fijne lijntjes, rimpels en vochtophopingen.

Met LCA Complex

Tevens bevat PRIORI Advanced AHA Barrier Repair Complex het exclusieve LCA Complex, in combinatie met de vitaminen A, C, E en provitamine A. Daarnaast zijn werkstoffen toegevoegd zoals o.a. ceramiden, essentiële vetzuren, groene thee, bisabolol en zoethoutwortel extract. Deze combinatie heeft voor de huid uitzonderlijke anti-aging voordelen en is ideaal om de gevoelige, verouderde, droge en door de zon beschadigde huid intensief te revitaliseren en extra kracht te geven.

 

Verkoopprijzen

PRIORI Advanced AHA- lijn

  • Invigorating Face & Body Scrub  € 45,00/200 ml
  • Barrier Repair Complex  € 76,00/ 50 ml

Meer informatie: www.prioriskincare.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief