Winterse, multifunctionele bondgenoot voor lippen, lichaam en nagelriemen!

Geplaatst op: 28-11-2012

Winterse, multifunctionele bondgenoot voor lippen, lichaam en nagelriemen!

Door het koude en gure weer is de huid van je lippen vaak extra gevoelig en schraal en heeft het behoefte aan verzachting en hulp bij haar natuurlijke herstel- en beschermfuncties. Niet alleen je lippen, ook je nagels en nagelriemen kunnen ook wel wat extra verzorging en voeding gebruiken.

Paula's Choice biedt met de Lip & Body Treatment Balm en de Cuticle & Nail Treatment twee handige en compacte producten waarmee schrale lippen, ruwe plekjes op het lichaam, broze nagels en droge nagelriemen doeltreffend kunnen worden aangepakt!

Verzachtend en beschermend bij droge, ruwe plekjes

Kleine potjes zijn altijd extra handig tijdens winterse outdoor activiteiten, of gewoon om altijd bij je te hebben in je handtas! Dat geldt zeker als ze een formule bevatten die multifunctioneel inzetbaar is. Paula's Choice Lip & Body Treatment Balm is een fluweelzachte balsem, die voorziet in een plaatselijke verzachting van o.a. schrale lippen, ellebogen, knieën, hielen of andere droge plekjes op de huid. Deze rijke balsemformule op basis van onder meer bijen- en carnaubawas, sheabutter, jojoba- en tarwekiemoliën, zorgt voor een direct verzachtende en beschermende barrière en maakt een einde aan ruwe, droge lippen en een dito lichaamshuid. Paula's Choice Lip & Body Treatment Balm is 100% vrij van parfum en kleurstoffen.

Oppepper voor droge nagelriemen en nagels en nagelriemen

Droge, stugge nagelriemen en broze nagels krijgen een onmiddellijke oppepper met de Cuticle & Nail Treatment van Paula's Choice. Deze handige 100% geur- en kleurstofvrije pen is eenvoudig te doseren en heeft een kwastapplicator. De Cuticle & Nail Treatment bevat een geconcentreerde formule op basis van oliën van o.a. teunisbloem, olijf en rozenbottel, aangevuld met sheabutter en vitamine E en zorgt voor een intensief herstel, een goede bescherming en helpt bij kwetsbare nagels, nijnagels en beschadigde, droge nagelriemen. Ook helpt het de pijnlijke, beschadigde huid rond de nagels te genezen.


Verkoopprijzen

  • Paula's Choice Lip & Body Treatment Balm € 12,50/15 ml
  • Paula's Choice Cuticle & Nail Treatment € 13,50/1,8 ml

Meer informatie: www.paulaschoice.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief