Wingman condooms nu ook verkrijgbaar bij Dirx Drogist

Geplaatst op: 31-03-2014

Wingman condooms nu ook verkrijgbaar bij Dirx Drogist

Dirx Drogist heeft vanaf 1 april de Wingman in het assortiment. Een condoom met vleugels die binnen enkele seconden, zonder aanraken en zelfs met één hand in het donker heel makkelijk en eenvoudig aan te brengen is.

De Wingman condooms zijn niet alleen geurloos, hygiënisch en veilig, maar vooral ook heel praktisch en plezierig, zodat het liefdesspel zonder onderbreking gewoon door kan gaan!

Voor een natuurlijker gevoel

De Wingman is naast makkelijker en veiliger ook dunner. Ze zijn gemaakt van extra dun materiaal, wat een natuurlijke gevoel geeft, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Zowel wat betreft het plaatsen, als in de beleving betekent het Wingman condoom ‘... bijna zonder'.

Bedacht en ontwikkeld door 2 Nederlandse ingenieurs

Het condoom met vleugels is bedacht en ontwikkeld in 2006 door de 2 jonge Hollandse ingenieurs Paul Breur en Adnan Tunovic. Vanuit hun eigen ervaringen tijdens hun studietijd in Delft kwamen ze tot de conclusie dat het anders moest en anders kon. Ze werkten meerdere jaren aan de perfectionering van hun ideeën. Inmiddels zijn er al meer dan een kwart miljoen Wingman condooms verkocht.

Wingman condooms bekroond met iF Design Award

In januari dit jaar ontving het duo voor deze productinnovatie de zeer prestigieuze iF Design Award. Het is de eerste keer in het ruim 60-jarige bestaan van deze organisatie dat een nieuw condoomconcept bekroond is met een iF Design Award. 

Bekijk het filmpje over het gebruik van de Wingman condoom


Consumentenadviesprijzen

  • Wingman condooms  € 2,99/3 stuks
  • Wingman condooms  € 6,99/8 stuks

Kijk voor meer informatie over Wingman condooms op www.wingmancondoms.com.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief