Winactie van ProSet bij Kruidvat voor de film Smoorverliefd!

Geplaatst op: 21-08-2013

Winactie van ProSet bij Kruidvat voor de film Smoorverliefd!

Vanaf eind augustus heeft ProSet een geweldige leuke winactie. Wanneer je twee producten koopt van ProSet bij Kruidvat in Nederland maak je kans op fantastische prijzen rondom de nieuwe Nederlandse bioscoopfilm Smoorverliefd die vanaf 12 september te zien is in de bioscoop!

Het thema in deze film is liefde en sluit goed aan op de slogan van ProSet LOVE your Hair.

De film Smoorverliefd

De nieuwe film Smoorverliefd is een romantische komedie en neemt je mee in het turbulente liefdesleven van vier sterke vrouwen in Den Haag, in hun verschillende levensfases. Tienerdochter Eva, haar moeder Judith, tante Barbara en grote zus Anna wonen met z'n allen in één huis in Den Haag. Ze zijn mooi, moedig en verstandig. Soms weten ze het echter even niet meer in een wereld vol prille verliefdheid, ‘serial dating', ongebluste lust, affaires, kinderwensen en onverwoestbare oude liefdes. Met o.a. Susan Visser, Anna Drijver, Beatrice Hillen, Rik Launspach en Johnny de Mol.

Hoe werkt het?

Als je in de periode van 20 augustus tot en met 4 september 2013 twee full size producten van ProSet koopt bij één van de Nederlandse filialen van Kruidvat, kun je de code die op de aankoopbon staat, invullen op de speciale actiepagina van Kruidvat met daarbij je naam- en adresgegevens. Vanaf dat moment ding je mee naar geweldige prijzen rondom de nieuwe bioscoopfilm Smoorverliefd!

Wat kun je winnen?

De prijzen die je kunt winnen met deze fantastische winactie:

  • 1x V.I.P.-arrangement voor 4 personen voor de premièreavond van Smoorverliefd op 9 september a.s. in Den Haag. De winnaar wordt hierbij opgehaald met een limousine en krijgt een ‘Meet & Greet' met de complete filmcast, alsmede een goed gevulde goodiebag met ProSet producten
  • 10 V.i.P.-kaarten (5x2) voor de premièreavond van Smoorverliefd + goodiebag met ProSet producten 
  • Bioscoopkaartjes voor de film Smoorverliefd (per kaartje à 2 personen)


Aankondiging in de media

Naast het persbericht rondom de winactie van ProSet en Smoorverliefd, wordt de samenwerking via de Nederlandse filialen van Kruidvat tevens aangekondigd in het eigen magazine van Kruidvat, op de websites van Kruidvat en ProSet, in de nieuwsbrief van Kruidvat en middels radiocommercials.

Meer informatie: www.proset.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief