Win één van 3 Beauty Party's van Yves Rocher!

Geplaatst op: 05-04-2013

Win één van 3 Beauty Party's van Yves Rocher!

Deze maand viert Yves Rocher het feest van de schoonheid met leuke aanbiedingen en een unieke kans voor Facebookfans om één van de 3 Beauty Party's aan huis te winnen, samen met de officiële make-up artiste van Yves Rocher Carmen Zomers.

Wat is een Beauty Party?

Heb je veel vriendinnen met wie je al je beauty-ideeën zou willen delen en waarmee je urenlang kunt kletsen over mode, crèmes, diëten, make-up, schoenen, shoppen...? Dan is het concept van de Beauty Party echt iets voor jou! Voor een geslaagde Beauty Party nodig je je beste vriendinnen thuis uit voor een hapje en een drankje. Iedereen brengt dan haar favoriete beautyproducten en -accessoires mee en na een paar uur kletsen en van alles uitproberen en testen, vertrekt iedereen weer met een hoop beautytips - getest en goedgekeurd - en met een mooie herinnering aan een fantastische meidenavond!

Wat is een Beauty Party by Yves Rocher?

Wat moet je doen om een van de 3 Beauty Party's te winnen:

  • Je nodigt een paar vriendinnen uit voor een avondje bij jou thuis (datum in overleg met het team van Yves Rocher) en je vraagt hun om hun favoriete cosmeticaproducten mee te brengen.
  • Je zorgt voor een hapje en een drankje.
  • Yves Rocher stuurt dan geheel kosteloos Carmen Zomers, de officiële make-up artiste naar je huis die de hele avond (van 19.00 tot 21.00 uur) haar nieuwste beautytips en de laatste make-uptrends voor de zomer met jullie deelt en jou en je vriendinnen een persoonlijk schoonheidsadvies geeft. Ze laat jullie producten uitproberen en iedereen krijgt na afloop een goed gevulde goodiebag mee!


Hoe maak je kans op deze fantastische Party?

  • Like de Facebookpagina Yves Rocher Nederland ('Like')
  • Schrijf je vervolgens in voor de game 'Beauty Party' en stel je eigen 'team' samen door 3 tot 5 van je Facebookvriendinnen uit te nodigen met wie je je eigen Beauty Party zou willen vieren. 
  • Ieder team moet zo veel mogelijk stemmen van andere Facebookvrienden zien te krijgen.
  • De verdeling van de 3 Beauty Party's is als volgt: 2 teams van de Facebookpagina Yves Rocher Nederland die de meeste stemmen hebben behaald. Het laatste winnende team wordt door de jury van Yves Rocher gekozen op basis van de meest originele en de meest effectieve manier om stemmen te werven via de verschillende sociale netwerken. (bijvoorbeeld: een origineel filmpje van je team op YouTube, enz.)

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief