Win bij Kruidvat met de haarstylingproducten van Proset leuke prijzen

Geplaatst op: 23-04-2015

Win bij Kruidvat met de haarstylingproducten van Proset leuke prijzen

Proset heeft in samenwerking met Kruidvat een geweldige winactie rondom de nieuwe Nederlandse bioscoopfilm 'De Ontsnapping', een film naar de gelijknamige bestseller van Heleen van Royen.

De Ontsnapping' draait vanaf donderdag 30 april 2015 in de Nederlandse bioscopen.

Spectaculaire metamorfose

Actrice Isa Hoes, de hoofdrolspeelster uit de nieuwe Nederlandse bioscoopfilm ‘De Ontsnapping' ondergaat een metamorfose en begint een nieuw leven in een ander land. Met de haarstylingproducten van ProSet kun je elk kapsel ook een spectaculaire metamorfose geven. Dankzij ProSet in samenwerking met Kruidvat maak je daarom vanaf 28 april kans op geweldige prijzen rondom deze nieuwe Nederlandse bioscoopfilm.

Over de film ‘De Ontsnapping

‘De Ontsnapping' gaat over Julia (Isa Hoes). Ze heeft een goede baan, woont in een nieuwbouwhuis en heeft twee kinderen, samen met echtgenoot Paul (Kees Boot). Ze had zich haar leven echter totaal anders voorgesteld toen ze jong was en erover fantaseerde met haar broertje Jimmy (Matthijs van de Sande Bakhuyzen). Hun tragische afscheid was twintig jaar geleden, maar dit knaagt nog altijd aan haar. Na een ruzie met Paul besluit Julia het roer radicaal om te gooien. Ze vertrekt - in de geest van Jimmy - naar de Portugese Algarve. Daar maakt ze nieuwe vrienden en meet zich een nieuw uiterlijk aan. Gaandeweg ontdekt ze echter dat ontsnappen niet hetzelfde is als gelukkig worden. Als ze de mysterieuze gigolo Romeo (Edwin Jonker) leert kennen, komt Julia's verleden dichterbij dan ooit

Hoe en wat kun je allemaal winnen?

Wie in de periode vanaf 28 april tot en met 11 mei 2015 twee full size producten van ProSet koopt bij één van de Nederlandse filialen van Kruidvat, dient vervolgens op de actiepagina van www.kruidvat.nl/proset een vraag te beantwoorden. Vanaf dat moment maakt men kans op geweldige prijzen rondom ‘De Ontsnapping':

  • 50 x 2 gratis bioscoopkaartjes voor ‘De Ontsnapping'
  • 25 filmedities van het boek ‘De Ontsnapping'

 

Via de Proset Facebookpagina maak je ook kans op 5x2 exclusieve premièrekaarten inclusief een ‘meet-and-greet' met de filmcast!

Meer informatie: www.proset.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief