Win bij DrogiWeb VIP kaarten voor Lady GaGa!

Geplaatst op: 08-09-2014

Win bij DrogiWeb VIP kaarten voor Lady GaGa!

DrogiWeb is een website waar drogisterijmedewerkers gratis diverse online cursussen kunnen volgen over producten die zij verkopen in de winkel.

Elke week start bij DrogiWeb een nieuwe cursus. Na de cursus volgt een korte toets, wanneer je geslaagd bent ontvang je een certificaat en Sterren. Met de Sterren kun je sparen voor leuke artikelen uit de webshop.

Herôme hand- en nagelverzorgingscursus

Op dit moment is er op DrogiWeb een gratis speciale hand- en nagelverzorgingscursus van Herôme online beschikbaar waar drogisterijmedewerkers meer te weten komen over de Herôme producten en het geven van een persoonlijk hand- en nageladvies. Naast het certificaat en de sterren maakten de cursisten nu ook nog eens kans op een compleet VIP arrangement voor de show "artRAVE" van Lady Gaga op woensdag 24 september in de Ziggo Dome te Amsterdam.

VIP arrangement

DrogiWeb geeft maar liefst 8 VIP kaarten weg voor Lady GaGa. Als VIP mag je gratis parkeren, hoef je niet in de rij te wachten, heb je een fantastisch uitzicht én bovendien mag je daarna ook nog naar de gave afterparty!

Drogisterij medewerkers kunnen tot en met 14 september deelnemen aan de VIP cursus hand- en nagelverzorging van Herôme.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief