Win bij DrogiWeb een Zelf Zorg dag t.w.v. 150 euro!

Geplaatst op: 29-12-2014

Win bij DrogiWeb een Zelf Zorg dag t.w.v. 150 euro!

Bij DrogiWeb kunnen drogisterijmedewerkers gratis online cursussen volgen over producten die in de drogisterij worden verkocht. Zo blijven ze op de hoogte en kunnen ze het juiste advies geven.

Certificaat en Sterren

Elke week start er bij DrogiWeb een nieuwe cursus over een artikel of een merk. De cursus duurt ongeveer 10-15 minuten inclusief de korte toets. Wanneer je bent geslaagd ontvang je een certificaat en Sterren die je kunt inleveren voor leuke producten en diensten in de DrogiWebshop.

Test je kennis

Vanaf nu kun je het DrogiWeb Jaarexamen 2014 volgen. Toets jouw kennis over alle producten van de cursussen die afgelopen jaar de revue zijn gepasseerd. Uit elke provincie wordt een winnaar gekozen die maar liefst 100 Sterren op het DrogiWeb account ontvangt én een heerlijke taart voor het hele team op het winkeladres!

Leuke prijzen

Niet alleen wordt er een winnaar uit elke provincie gekozen, ook is er één grote winnaar! Behalve 100 Sterren extra op het DrogiWeb account én een taart voor het hele team ontvangt de winnaar ook nog eens de Zelf Zorg prijs van maar liefst 150 euro! Met deze Zelf Zorg prijs kun je bijvoorbeeld kiezen voor een hip kleurtje of nieuwe coupe zoals bij de kapper. Of ga je liever naar de sauna? De keuze is aan jou!

Het DrogiWeb Jaarexamen kan gevolgd worden tot 15 januari 2015. 

 

 

 


Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief