Wimpers met maximale volumeboost!

Geplaatst op: 07-08-2012

Wimpers met maximale volumeboost!

Wil je onmiddellijk een intense glam look op je wimpers met maximaal volume? Clinique introduceert de nieuwe High Impact Extreme Volume Mascara met een extra groot voorgevormd borsteltje.

Geen mindere momenten meer op het midden van de dag want je wimpers wimpers blijven langer vol en intens!

Borsteltje met meervoudige werking

De nieuwe mascara van Clinique voor extreem volume omhult de wimpers volledig. Het nieuwe extra grote voorgevormde borsteltje met meervoudige werking zorgt dat de wimpers sneller en zonder enige moeite worden opgevuld. De mascara wordt op het begin van de wimperlijn aangebracht en verspreidt zich met iedere strijkbeweging eenvoudig over de hele wimper. Het resultaat? Duidelijk gescheiden, verlengde en gekrulde wimpers.

Extreem volume met optimaal effect

De mascara bevat een basis van polymeren die de wimpers prepareren voor een intense, brede look. Deze mix van polymeren werkt als een primer: er ontstaat onmiddellijk een film op de wimpers, waardoor deze direct meer volume krijgen. Meerdere lagen mascara aanbrengen is voortaan niet meer nodig.

  • Acrylaat copolymeer: dit polymeer met elastische eigenschappen rekt de wimpers op en verlengt ze.
  • Dimethicone PEG-8 polyacrylaat, PVP/Eicosene copolymeer: deze speciale bevochtigingsmiddelen op basis van copolymeren bevatten zeer intense pigmenten voor maximale glans en kleur van de mascara.
  • Panthenol, pantethine, natriumhyaluronaat en gehydroliseerde tarweeiwitten: deze verzorgende stoffen zorgen er in combinatie met verzachtende was- en polymeer componenten voor dat de wimpers zacht, verzorgd en prettig aanvoelen.

Samen met het ingenieus vormgegeven borsteltje staat deze succesformule garant voor intense, extreem volumineuze en maximaal verlengde wimpers.

Parfumvrij

De High Impact Extreme Volume Mascara is oftalmologisch getest, 100% parfumvrij en geschikt voor dragers van contactlenzen en voor gevoelige ogen.


Consumentenadviesprijs

  • Clinique High Impact Extreme Volume Mascara Black € 25,20/10 ml. Verkrijgbaar vanaf eind augustus 2012.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief