‘Wild Crash'- effecten op je nagels!

Geplaatst op: 31-05-2011

‘Wild Crash'- effecten op je nagels!

Met de nieuwe limited edition nagellak look van alessandro International, Go Magic! Wild Crash, breng je je nagels deze zomer helemaal in de stijl met wilde ‘safari-look' accenten!

Wild en onvoorspelbaar...

Na het succes van Go Magic! Twist and Go Magic! Royal Crash, veranderen de nagels deze zomer wederom weer in niet te missen eyecatchers. Met de nieuwe Go Magic! Wild Crash, een craquele lak met onmiskenbare ‘safari-look' accenten ontstaat na het drogen van de Crash nagellak een afbeelding op de nagel, die aan de door de zon uitgedroogde aarde van de Sahara of aan de huid van reptielen herinnert. Wild en onvoorspelbaar en het resultaat is altijd uniek!

Met Base Coat, Crash Polish en transparante Top Coat

De vier sterke trendy kleurencombinaties van de lakken passen bij de zomer: fel oranje of fuchsia op een witte ondergrond, donkerbruin tot turquoise of een sensationele "lederlook" in donker bruin en bordeaux. Opdat de juiste styling altijd mogelijk is, zijn deze limited edition kleurencombinaties er als een praktische basissets met daarin een Base Coat, Crash Polish en een transparante Top Coat. Voor een wilde zomerse schoonheid!

Vier verschillende ‘Wild Crash'- effecten

  • Go Magic! Wild Crash Swimming in Caribean Ocean
  • Go Magic! Wild Crash Dance on Copa Cabana Beach
  • Go Magic! Wild Crash Have a Break in Malibu
  • Go Magic! Wild Crash Dream on Virgin Island

 

Verkoopprijs

  • alessandro International  Go Magic! Wild Crash nagellakset  €14,95/ per stuk

 

Meer informatie: www.beauty-brands-international.com

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief