Wil de Koning stopt per 1 juli bij Beiersdorf N.V.

Geplaatst op: 10-06-2013

Wil de Koning stopt per 1 juli bij Beiersdorf N.V.

Beiersdorf heeft afgelopen vrijdag 7 juni jl. het vertrek van Wil de Koning, Bestuurder en Country Manager van Beiersdorf N.V. aangekondigd. De Koning legt na 30 jaar zijn functie per 1 juli a.s.

Totdat een plaatsvervanger gevonden is, worden zijn verantwoordelijkheden en de dagelijkse aansturing tijdelijk waargenomen door Paul Heeringa, CEO Beiersdorf Northern Europe.

Succesvolle introducties Nivea

Beiersdorf wil De Koning graag bedanken voor zijn grote aandeel in het opbouwen van het bedrijf. Zo heeft Nivea onder zijn bezielende leiding haar nummer 1 positie in de markt van verzorgende producten weten te versterken en uit te bouwen mede dankzij de succesvolle introducties van Nivea Body In-Shower Bodylotion, Nivea Visage Cellular Anti-Age en Nivea Deo Stress Protect.

Regionalisatie 

Naast zijn grote aandeel bij Beiersdorf in de afgelopen 30 jaar waar De Koning binnen diverse managementfuncties actief was heeft hij ook de regionalisatie succesvol afgerond waarbij Nederland nu valt onder de regio Noord Europa en is Beiersdorf verhuisd naar een prachtig nieuw pand in Amsterdam.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief