Wie gaan er door naar de laatste ronde voor de Gouden Gaper?

Geplaatst op: 16-05-2013

Wie gaan er door naar de laatste ronde voor de Gouden Gaper?

Wie mag zich dit jaar 'Beste Zelfzorgadviseur van 2013' noemen? Afgelopen maandag werden de kandidaten bekendgemaakt die door zijn naar de derde en laatste ronde van de Gouden Gaper verkiezing 2013!

De genomineerden voor 2013 zijn: Renate Kroezen van (DIO Renate Almelo), Holga Boersma (Etos Franeker) en Cristina Knollema-Lertora (Trekpleister Groningen).

Diverse testen

Begin dit jaar maakten ruim vijftig genomineerden de kennistest, opgesteld door opleidingsinstituut Beauty Partner. De tien beste kandidaten kregen in april een mystery shopper op bezoek met een case over advies bij maagklachten. Het niveau van de kandidaten lag hoog, maar 3 kandidaten behaalden toch echt de hoogste scores. Op 16 mei worden zij ondervraagd door een vakjury en eind mei wordt de winnaar bekend gemaakt!

De jury

Tijdens het jury-interview op 16 mei zal vakkennis aan bod komen maar ook hoe de kandidaten omgaan met bepaalde situaties uit de praktijk en hoe zij tegen hun vak aankijken. De jury bestaat uit Ruud Coolen van Brakel (directeur Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik), Ele Visser (directeur PatiëntenAcademie), Lyda Blom (universitair docent Universiteit Utrecht) en Harry Gloudemans (marketing- & communicatieadviseur).

CBD en Mons Media wensen de kandidaten heel veel succes in de derde ronde!

De Gouden Gaper verkiezing

De Gouden Gaper verkiezing is een initiatief van Mons Media en het CBD. Doel van de verkiezing is het stimuleren van goede advisering en de ‘toppers' in het zonnetje te zetten. Tegelijkertijd heeft de verkiezing als doel om duidelijk te maken dat advies bij zelfzorggeneesmiddelen belangrijk is en wat een klant van een drogisterij daarbij mag verwachten.


Meer over de Gouden Gaper verkiezing:

Wie zijn beste tien kandidaten voor de Gouden Gaper verkiezing 2013?

Renate Kroezen in top 10 voor nominatie beste zelfzorgadviseur 2013

Beste Zelfzorgadviseur van 2012: Drogist Susanne Direks

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief