Wellness geuren met etherische oliën voor in de auto

Geplaatst op: 18-11-2011

Wellness geuren met etherische oliën voor in de auto

Weg met de vieze geurtjes in de auto! Met de nieuwe EasyScent Car Diffuser creëer je een opgewekte sfeer en aangename geurbeleving in de auto!

Eenvoudig te installeren

Het in werking stellen van de EasyScent Car Diffuser is even gemakkelijk als effectief! Deze wordt heel eenvoudig geïnstalleerd in de sigarettenaansteker van de auto. Hierna verspreidt deze voor alle passagiers een verfijnde en werkzame geurbeleving, met weldadige eigenschappen op basis van diverse etherische oliën. Er is hierbij een keuze uit vier geurcomposities.

Anti- Wagenziekte

Deze geur bevat in de topnoot essentiële oliën van appel, bergamot, sinaasappel, nootmuskaat, limoen, davana, galbanumhout en kardamom. In het hart lavendel, eucalyptus en witte peper. De basis is houtachtig en warm dankzij ceder- en gajakhout, witte musk, patchouli en amber. Een geurbeleving om in alle rust en zonder wagenziekte te kunnen reizen

Anti- Rook

Deze geur bevat in de topnoot essentiële oliën van pepermunt, sinaasappel, roze grapefruit en peterselie. In het hart ontspannende kamille, lavendel , kardamom en gember. De basis onthult vetiver, cederhout en een vleugje musk.

Holiday Mood

Deze heerlijke ‘vakantiegeur' opent met een sprankelende topnoot van door de zon gekuste bessen, appel- en oranjebloesem. Het hart is warm dankzij zonovergoten zand, gardenia en witte jasmijn. De basis is zwoel door patchouli, ylang ylang, witte houtsoorten en een subtiel accent van musk.

Energie!

Deze energieke geur opent met vitaliserende geurnoten van grapefruit, limoen en groen gras. Het hart is stimulerend dankzij o.a. maté, tijm, geranium en nootmuskaat. De basis is warm met een frisse touch dankzij wit hout en amber in combinatie met vetiver en eikenmos.?

Op basis van ‘aromachologie'

Net als de andere producten van EasyScent, werkt ook de nieuwe EasyScent Car Diffuser op basis van het principe van ‘aromachologie'. Het woord ‘aromachologie' is een combinatie van de woorden ‘Aroma' en ‘Psychologie'. Het staat voor de wetenschap die de relatie bestudeert tussen geurtechnologie en geurpsychologie om door middel van geuren verschillende gemoedsstemmingen (bijvoorbeeld ontspanning, vitaliteit, opwinding, een opgewekt humeur etc...) positief te helpen beïnvloeden.

Keuze uit twee geurintensiteit- snelheden

De EasyScent Car Diffuser verspreidt de geurcompositie met tussenpozen, om op die manier verzadiging te voorkomen en schakelt zichzelf automatisch uit na 2,5 uur. Om de gewenste intensiteit van de geurverspreiding in te stellen kan worden gekozen uit twee snelheden. De stijlvolle, in metallic grijs uitgevoerde EasyScent Car Diffuser wordt geleverd met een parfumvulling voor ca. 70 uur en is direct klaar voor gebruik.

 

 

Verkoopprijzen

  • EasyScent Car Diffuser € 39,00 (inclusief 1x vulling) 
  • Navullingen € 9,50

 

 

Meer informatie: www.easyscent.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief