Weleda Zwangerschapsolie bij striae

Geplaatst op: 25-09-2013

Weleda Zwangerschapsolie bij striae

Striae of huidstriemen, tijdens de zwangerschap krijgen veel vrouwen hiermee te maken. Het belangrijkste is dan om je huid goed te verzorgen. Wil je tijdens de zwangerschap liever geen synthetische producten smeren? Dan heeft Weleda de oplossing: Weleda Zwangerschapsolie die 100% natuurlijk is.

Weleda Zwangerschapsolie helpt striae te voorkomen, verbetert de elasticiteit en heeft een heerlijke rustgevende geur.

Soepele huid

Tijdens je zwangerschap groeit je lichaam sneller dan je huid kan bijhouden. Hierdoor kunnen kleine scheurtjes in het onderhuidse bindweefsel ontstaan zoals op je buik, benen, billen en borsten. Deze striae zijn niet schadelijk maar ontsieren het huidoppervlak en zijn
helaas blijvend, tenzij je er iets aan doet. Door je huid soepel te houden en dagelijks in te smeren met Weleda Zwangerschapsolie kan je striae helpen voorkomen. Een soepele huid is meer flexibel en rekt gemakkelijker mee.

Betere huidelasticiteit

UIt dermatologische tests bleek dat striae, na 6 maanden smeren met Weleda Zwangerschapsolie, afnamen met maar liefst 33%. Ook nam de huidelasticiteit na gebruik toe met 17% en kunnen bestaande striae dankzij Zwangerschapsolie van Weleda aanzienlijk worden verminderd.

100% natuurlijk met pure etherische oliën

Steeds meer mensen kiezen voor natuurlijke verzorgingsproducten, zeker tijdens de zwangerschap. Wat je smeert komt immers in je lichaam terecht. Weleda Zwangerschapsolie is samengesteld uit ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong. De combinatie van zoete amandelolie, tarwekiemolie en biologische jojoba-olie voedt de huid intensief, reguleert het vochtgehalte en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Arnica-extract bevordert de doorbloeding van de huid en verbetert de elasticiteit van het huidweefsel waardoor haar spankracht verbetert. De pure etherische oliën van o.a. lavendel, wilde roos en sinaasappelbloesem in de Zwangerschapsolie zorgen voor een subtiele geur en brengen tot rust.

 

Consumentenadviesprijs

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief