Weleda Visiodoron Malva Oogdruppels bij droge en geïrriteerde ogen

Geplaatst op: 18-08-2014

Weleda Visiodoron Malva Oogdruppels bij droge en geïrriteerde ogen

Een natuurlijke oplosing bij droge ogen zijn de nieuwe Visiodoron Malva Oogdruppels van Weleda. Deze oogdruppels zijn 100% natuurlijk, zorgen voor een snelle en langdurige bevochtiging van het oog en geven een kalmerend en verfrissend gevoel.

Oorzaken van droge ogen

Droge ogen zijn vaak het gevolg van een irritatie van het oogoppervlak en kan komen door verschillende factoren zoals het gebruik van medicijnen, dragen van contactlenzen, ouderdom of ziekte, langdurig voor een beeldscherm zitten, airconditioning en centrale verwarming.

Unieke en natuurlijke formule

Visiodoron Malva Oogdruppels van Weleda bestaat uit een combinatie van biologisch malva-extract en plantaardig hyaluronzuur die beide inwerken op een andere laag van de traanfilm, hierdoor versterken ze elkaars werking en zorgen voor een optimaal resultaat. Het Malva-extract (van Malva-bloemen uit biologische teelt) beschermt de mucinelaag van de traanfilm en heeft het een bevochtigende en kalmerende invloed. Het natuurlijk en niet genetisch gemanipuleerd Hyaluronzuur herstelt en stabiliseert de traanfilm, verhoogt de viscositeit ervan en zorgt voor langdurige hydratatie.

Ook voor contactlensdragers

Weleda Visiodoron Malva Oogdruppels heeft een uitstekende werkzaamheid en is ook geschikt voor langdurig gebruik en voor contactlensdragers. De oogdruppels zijn makkelijk mee te nemen en zijn verkrijgbaar in afzonderlijke ampullen voor eenmalig gebruik vanaf 15 september 2014.

 

Bekijk het filmpje over de nieuwe oogdruppels!


Consumentenadviesprijs


 

Weleda Visiodoron Malva Oogdruppels is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief