Weleda Intensieve Crème voor de Man wint Astir Award 2012

Geplaatst op: 07-02-2013

Weleda Intensieve Crème voor de Man wint Astir Award 2012

Tijdens de feestelijke beautybijeenkomst in het Hotel Okura te Amsterdam afgelopen dinsdag jl. heeft de Intensieve Crème voor de Man van Weleda in de categorie Best Men Mass de Astir Award 2012 gewonnen!

De Beauty Astirs worden elk jaar door de Vereniging van Cosmeticajournalisten (VCJ) toegekend aan de beste cosmeticaproducten van het afgelopen jaar.

Het jury rapport over de crème

"Lang voordat natuurcosmetica door het grote publiek ontdekt werd, was pionier Weleda al bezig antroposofische, natuurzuivere 100% eco formules te ontwikkelen. En we zijn dan ook verheugd dat ze zich nu ook iets meer richten op de man zodat hij ook ‘groener' kan smeren. Deze fijne no-nonsense dagcrème bevat weldadige ingrediënten als heemswortel en jojobaolie, zonder al te sterk te ruiken (verstandig). Ook een aanrader voor mannen die veel buiten werken. Simpel, eerlijk en doeltreffend."

Trots op Weleda

Kim Goppel, Product Specialist Gezichtsverzorging, mocht de Award uit handen van zangeres en presentatrice Do aannemen. "Een enorme eer om deze award te winnen, we zien dit echt als een bevestiging van de trend naar zuiverheid, puurheid en groen die onontkoombaar doorzet en waar wij als bedrijf nu al 90 jaar mee bezig zijn. "

 

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief