Weleda Gezichtsverzorging in het nieuw!

Geplaatst op: 18-01-2011

Weleda Gezichtsverzorging in het nieuw!

Weleda Gezichtsverzorging heeft een nieuwe look! Ook is het assortiment geoptimaliseerd.

Milieuvriendelijke verpakkingen (FSC)

100% natuurlijke Weleda Gezichtsverzorging is er voor elk huidtype in iedere levensfase en voor ieder moment. Op de vernieuwde, milieuvriendelijke verpakkingen (FSC) wordt duidelijk aangegeven wat het product doet en voor wie het bedoeld is.

Vernieuwde Gezichtsverzorging van Weleda bestaat uit:

Nieuw: Milde Gezichtsreiniging

Gezichtsreiniging reinigt de huid mild tot diep in de poriën en houdt daarbij de vochtbalans op peil. Het licht samentrekkende hamamelis- extract kalmeert en verzorgt de huid en verfijnt de poriën.

Iris Hydraterende Gezichtsverzorging: vanaf 20 jaar

Voor een sprankelend mooie huid vanaf 20 jaar. Fris geurend, houdt de vochtbalans op peil, bevordert de zelfregulerende eigenschappen van de huid en beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Vernieuwd: Rosa Mosqueta Vitaliserende Gezichtsverzorging: vanaf 30 jaar

Vermindert de eerste lijntjes vanaf 30 jaar. Stimuleert de opbouwprocessen van de huid en biedt een effectieve be- scherming bij de eerste tekenen van huidveroudering. De huid voelt glad aan en straalt vanitaliteit.

Granaatappel Verstevigende Gezichtsverzorging: vanaf 40 jaar

Werkt antioxidatief en geeft de huid vanaf 40 jaar wat zij nodig heeft. Werkt antioxidatief, verzacht rimpels en beschermt te- gen vroegtijdige huidveroudering. De huid wordt steviger en gladder en krijgt een frisse, gezonde uitstraling.

Ongeparfumeerd: Amandel Verzachtende Gezichts- verzorging: gevoelige huid

Herstelt de balans van de gevoelige huid. Verbetert de natuurlijke barrièrefunctie van de gevoelige huid. De zachte, mild geurende ingrediënten, zoals zuivere amandelolie, zorgen ervoor dat de huid kalmeert en zacht en soepel aanvoelt.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief