Weightless Body Treatment van Paula's Choice krijgt nieuwe verpakking

Geplaatst op: 05-09-2012

Weightless Body Treatment van Paula's Choice krijgt nieuwe verpakking

Puistjes, rode bultjes, dode huidcellen of een verdikte huid geven de lichaamshuid een onregelmatige uitstraling. Met de Weightless Body Treatment met 2% BHA van Paula's Choice krijgt de lichaamshuid alles om optimaal te herstellen en weer glad, zacht en gaaf voor de dag te komen.

Deze succesformule onderging qua verpakking recentelijk een stijlvolle metamorfose en valt vanaf nu onder de RESIST-lijn van Paula's Choice.

Onderscheidende kleuren

De complete lijn van Paula's Choice wordt de komende maanden voorzien van vernieuwde verpakkingen. Elke ‘sublijn' krijgt hierbij een eigen, onderscheidende kleur. Naast een persoonlijke quote van cosmetica- expert Paula Begoun over het betreffende product, staan op elke verpakking tevens de belangrijkste producteigenschappen vermeld. Alle producten uit de lijn van Paula's Choice zijn voorzien van ingrediënten die de huid, zonder overbodige poespas zoals parfum of kleurstoffen, optimaal ondersteunen en daar waar nodig aanvullen.

Milde effectieve exfoliatie

De RESIST Weightless Body Treatment met 2% BHA (= salicylzuur) van Paula's Choice is vanaf nu verkrijgbaar is een stijlvolle, metallic lichtpaarse verpakking. De vertrouwde formule van deze bestseller combineert een milde, effectieve exfoliatie van de lichaamshuid met een rijke verzorgende werking. Het is de enige kalmerende bodylotion op de markt met salicylzuur die een dusdanige pH-waarde heeft (tussen de 3,2 en 3,6), dat het salicylzuur de huid daadwerkelijk optimaal kan exfoliëren. Ruwe, verdikte of onzuivere huiddelen worden hierdoor gladder en zachter. Een droge huid herstelt en puistjes of rode bultjes (Keratosis pilaris) op het lichaam worden effectief bestreden en bij regelmatig gebruik voorkomen.

Met hoogwaardige antioxidanten

De zijdeachtige, lichte textuur van Paula's Choice RESIST Weightless Body Treatment met 2% BHA heeft een niet-vette, matte finish en bevat effectief werkende antioxidanten en krachtige anti-irriterende ingrediënten die de huid glad en gezond maken met langdurig resultaat. Dit unieke lichaamsproduct creëert bij consequent gebruik een steviger, gladder huidoppervlak en vermindert tevens huidverkleuringen als gevolg van zonneschade.


Consumentenverkoopprijs

Paula's Choice RESIST Weightless Body Treatment met 2% BHA € 27,50/210 ml

Meer informatie: www.paulaschoice.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief