Weer opgelucht ademhalen

Geplaatst op: 03-05-2011

Weer opgelucht ademhalen

Al eeuwenlang bezoeken mensen met ademhalingsproblemen bekende zoutmijnen om verlichting te verkrijgen bij bijvoorbeeld astma, COPD en ADHD door middel van het ondergaan van therapeutische behandelingen in de gangen van deze zoutmijnen.

Porseleinen inhalator voor thuisgebruik

Vanaf nu kan iedereen thuis dezelfde beleving ondergaan als in de zoutmijnen door gebruik te maken van de SaltPipe. De SaltPipe is een unieke, porseleinen inhalator voor thuisgebruik, welke is gebaseerd op de positieve werking van Halitzout (rotszout), het meest zuivere zout ter wereld. Moleculair is het vele malen zuiverder en daarmee effectiever dan keukenzout, Himalayazout of zeezout! Voor kleine kinderen is er de SoleFant, een speciaal vormgegeven porseleinen inhalator in de vorm van een vrolijk olifantje!

Zouttherapie, bij luchtwegproblemen

Wie last heeft van ademhalingsproblemen door bijvoorbeeld een stevige verkoudheid, astma, luchtweginfecties, snurken, rokershoest, pollen, allergieën of vernauwde bronchiën, vindt in een zoutachtig klimaat dé optimale omgeving om deze klachten te helpen bestrijden. De oplossing is even simpel als effectief: bij de meeste ademhalingsproblemen is er een teveel aan slijm in het ademhalingssysteem. Halitzout zorgt ervoor dat het slijm uit het ademhalingssysteem verdwijnt via neus en mond.

Helende werking van zoutmijnatmosfeer

De SaltPipe is een uniek vormgegeven porseleinen inhalator welke reeds aan het begin van deze eeuw werd ontwikkeld door een Hongaarse professor en lijkt op een kleine pijp. De SaltPipe bevat 50 - 60 gram kristal zout (Halit genaamd) uit het middendeel van het Miozän Gebergte, verdeeld in natriumchloride, calciumsulfaat, magnesiumchloride, calciumchloride, ijzeroxide en sporen van kalium, jodium en broom. De geavanceerde technologie van de SaltPipe zorgt ervoor, dat iedereen vanaf nu op elke gewenste plek de helende werking van de zoutmijnatmosfeer op een effectieve wijze kan ervaren en zo weer opgelucht kan ademhalen!

Natuurlijke oplossing en verlichting bij vastzittend slijm

De mineraalrijke, zoutachtige lucht in de Roemeense zoutmijnen reinigt het gehele ademhalingssysteem, laat de slijmvliezen tot rust komen en laat zwellingen in de bronchiën afnemen. De SaltPipe heeft een exact zelfde effect! Bij het inhaleren met de SaltPipe via de mond vermengen de microfijne zoutdeeltjes zich met de vochtige adem en stromen op deze manier eenvoudig het ademhalingssysteem binnen, waar ze vastzittend slijm op een natuurlijke wijze losmaken. Het uitademen gebeurt vervolgens eenvoudig via de neus.

5 jaar werkzaam

De ingrediënten in de SaltPipe zijn voldoende voor maar liefst 5 jaar gebruik en maken de inhalator zeer zuinig in gebruik. De SaltPipe kan bij iedere ademhalingsstoornis probleemloos ingezet worden, dankzij de uitsluitend puur natuurlijke ingrediënten en kent geen bijwerkingen. Zelfs zwangere vrouwen kunnen de SaltPipe ongehinderd gebruiken bij ademhalingsproblemen.

Ook een variant voor kinderen

Voor kinderen vanaf 2-3 jaar is er een speciale variant in de vorm van een vrolijke olifant, te weten de SoleFant. Ook deze kan probleemloos en vooral veilig worden ingezet bij benauwdheid en andere luchtwegirritaties van kleine kinderen.

Veel gestelde vragen & antwoorden

 • Is de SaltPipe navulbaar ? Neen
 • Hoe vaak kan ik deze gebruiken ? Zo vaak als nodig is
 • Hoe lang is de SaltPipe te gebruiken ? 5 jaar
 • Is het rotszout of tafelzout ? Rotszout (= Halitzout)
 • Normale medicatie? Gewoon mee doorgaan
 • Kan ik de SaltPipeTM gebruiken tijdens zwangerschap? Ja
 • Is het ook voor kinderen geschikt? Ja, middels de SoleFant
 • Heeft de SaltPipe effect op de bloeddruk? Neen
 • Hoe is de SaltPipe schoon te maken? Met een droge doek
 • Is de SaltPipe klinisch getest? Ja
 • Is er bij gebruik interactie met andere geneesmiddelen? Neen
 • Heeft het gebruik van de SaltPipe bijwerkingen? Neen
 • Zeer zuinig in gebruik en 100% veilig, zelfs voor zwangere vrouwen en kinderen!

 

 

Consumentenadviesprijzen

 • SaltPipe*   € 39,95
 • SoleFant*  € 39,95
*gezondheidsproduct. Lees voor gebruik de bijsluiter.

 

De producten worden verkocht via de drogist, apotheek en reformwinkels en zijn tevens te bestellen via de webwinkel van www.directhelp.nl.

 

 

Meer informatie: www.trophax.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief