Week van de homeopathie: van 10 tot en met 16 april

Geplaatst op: 08-03-2011

Week van de homeopathie: van 10 tot en met 16 april

De week van de homeopathie, Homeopathy Awareness Week, wordt ieder jaar wereldwijd gehouden en dit jaar staat de week van de homeopathie in het teken van Homeopathie en Soepel Bewegen.

Homeopathie bij bewegingsklachten

In de week van 10 tot en met 16 april wordt er wereldwijd aandacht besteed aan de grote rol die de homeopathie kan spelen bij bewegingsklachten en kun je naar open dagen gaan, een workshop volgen of een lezing bijwonen i.c.m. met een wandeling in de tuinen van VSM over Homeopathie en Soepel Bewegen.

De organisatie

De week van de homeopathie wordt in Nederland georganiseerd door de Koninklijke Vereniging voor Homeopathie Nederland (Vereniging Homeopathie), de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH), de Artsenvereniging voor homeopathie (VHAN) en de Nederlandse Werkgroep van Praktizijns in de Natuurlijke Geneeskunst (NWP).

Informatie over de week van de homeopathie

Bekijk de interessante activiteiten van de open dagen, workshops of lezingen of kijk voor meer informatie over de week van de homeopathie in het teken van Homeopathie en Soepel Bewegen op www.vereniginghomeopathie.nl.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief