Waterproof zomermake-up?

Geplaatst op: 03-05-2010

freshMinerals houdt je beachlook daadwerkelijk ‘summer fresh'! Zomer, zon, strand en...zee! Bij deze woorden denk je al snel aan je nieuwe bikini en vooral aan op je mooist erin verschijnen! Je body train je daarom al weken in absolute topvorm, haar op plekken daar waar je het niet wilt wordt genadeloos geschoren, gewaxt of geëpileerd.

Oogopslag zonder uitlopers met freshMinerals Super Volume Waterproof MascaraMaar hoe zit het met je make-up? Niets is zo kansloos voor je ‘beachlook' als uitgelopen mascara, eyeliner of lipstick die overal, behalve op je lippen zit. De collectie van freshMinerals biedt diverse waterproof formules waarmee ook je make-up perfect ‘fresh' voor de dag komt tijdens een dagje strand, borrel op een zonovergoten (lees: zinderend heet!) terras of cocoonen aan het zwembad!

freshMinerals biedt de huid veel meer dan alleen maar kleur! De gewichtsloze formuleringen van de producten zijn 100% natuurlijk, zeer gebruiksvriendelijk, blijven 24 uur perfect zitten zonder de huid te verstikken, beschermen haar tegen UV- straling en het milieu (dankzij een uitzonderlijke hoge EPF oftewel ‘Environmental Protection Factor' van 80). Zie tevens de aparte bijlage bij dit persbericht over alle bijzondere eigenschappen van deze ‘Next Generation' in minerale make-up!

Een veegvaste knipoog met freshMinerals Waterproof Eyeliners

De freshMinerals Waterproof Eyeliners zorgen ervoor, dat het lijntje onder of boven je oogleden ook tijdens een warme stranddag, tropische middag shoppen voor je nieuwe zomeroutfits of na een duik in het zwembad perfect blijft zitten. Deze rijke waterproof eyeliner heeft een zachte structuur voor het gemakkelijk aanbrengen en blijft de hele dag mooi zitten, zonder uit te lopen. De formule is zelfs geschikt voor gevoelige ogen en is verkrijgbaar in zowel diverse tijdloze (o.a. Dark Brown, Chestnut Brown, Black) als trendy tinten (o.a. Aqua, Forest Green, Jade). De freshMinerals Waterproof Automatic Liners hebben een handige geïntegreerde puntenslijper en deze zijn verkrijgbaar in de tijdloze tinten ‘Black' en ‘Brown'.

Waterproof zomermake-up?

Oogopslag zonder uitlopers met freshMinerals Super Volume Waterproof Mascara

De freshMinerals Super Volume Waterproof Mascara is met recht ‘summerproof'! Deze blijft trouw zitten op je wimpers, zelfs bij hardnekkig zweten, een huilbui als je bent verlaten door je vakantielover of na een verfrissende duik in de Stille Oceaan! De formule maakt de wimpers voller, dikker en langer en is verkrijgbaar in het zwart.

Liplijntjes daar waar ze horen met freshMinerals Waterproof Lipliners

Het zweet staat je op de lippen, een verfrissende cocktail lonkt en dat waterijsje is niet te weerstaan! Hoe dan ook, je wilt natuurlijk niet dat je lipliner straks overal (wangen, cocktailglas of aan het stokje van je ijsje...) zit, behalve op je lippen! Met de freshMinerals Waterproof Lipliners ben je verzekerd van een langdurig houdbaar liplijntje, daar waar het hoort: perfect op de lipcontouren! De formule is perfect aan te brengen dankzij de zachte potloodstructuur, loopt niet uit en is waterproof. Kies uit kleuren zoals onder andere Sinful Red (passievol rood), Slim Nude (net niet nude), Burgundy (wijnrood) of Pink (heel zacht roze) en deze zomer weerstaan je lippen elke ‘waterproef'!

Liplijntjes daar waar ze horen met freshMinerals Waterproof Lipliners

Meer informatie: www.fresh-minerals.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief