VSM Vitango Minder stress, meer succes

Geplaatst op: 05-11-2010

VSM Vitango   Minder stress, meer succes

Iedereen kent wel eens drukke periodes, waarin de stress langzaam maar zeker toeneemt, bijvoorbeeld op het werk, in je gezin of in je drukke sociale leven.

Verlicht de symptomen van stress en overbelasting

Vitango is een traditioneel kruidengeneesmiddel op basis van Rhodiola rosea-extract. Het verlicht de symptomen van stress en overbelasting, zoals vermoeidheid, overspannenheid en nervositeit. Het geeft je de rust en energie om beter met stress te kunnen omgaan. Daardoor kun je zelfs in stressvolle situaties actief en productief blijven.

Rhodiola rosea-extract

Vitango bevat het hoogwaardige, gestandaardiseerde Rhodiola rosea-extract WS® 1375. Dit wordt onder streng gecontroleerde omstandigheden gefabriceerd en is door het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen zorgvuldig beoordeeld op veiligheid en farmaceutische kwaliteit. Per filmomhulde tablet bevat Vitango 200 mg droog extract van Rhodiola rosea wortel.

Dosering

  • Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 2 tabletten per dag, 1 voor het ontbijt en 1 voor de lunch, in te nemen met een glas water, bij voorkeur een half uur voor de maaltijd. 
  • Indien binnen 14 dagen geen verbetering optreedt of de klachten zich dikwijls herhalen, doet men er goed aan een arts te raadplegen.

Vitango is een traditioneel kruidengeneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief