Vruchtbaarheids-Check, speciaal ontwikkelde thuistest voor mannen

Geplaatst op: 09-05-2011

Vruchtbaarheids-Check, speciaal ontwikkelde thuistest voor mannen

De Vruchtbaarheids-Check van Testjezelf.nu is een speciaal ontwikkelde thuistest voor mannen om de kwaliteit van het sperma te kunnen bepalen.

Duidelijk resultaat

Vruchtbaarheids-Check is de eerste en enige mannelijke vruchtbaarheidstest die een duidelijk positief of negatief resultaat laat zien. Hiertoe zijn 2 complete testen geïntegreerd in één test. Voor het eerst een duidelijk ja/nee antwoord.

Vaststellen van spermakwaliteit

Met de test kan er snel worden vastgesteld of de spermakwaliteit normaal (vruchtbaar), slecht (onvruchtbaar) of twijfelachtig is. Geen enkele andere mannelijke vruchtbaarheidstest laat je zo duidelijk zien hoe het is gesteld met je vruchtbaarheid. Bij iedere andere test dien je aan de hand van een kleur te bepalen hoe het is gesteld met het aantal zaadcellen.

Twee keer zo snel

Vruchtbaarheids-Check werkt compleet anders, aan de hand van streepjes (vergelijkbaar met een zwangerschapstest) wordt er getoond of je vruchtbaar, verminderd vruchtbaar of onvruchtbaar bent. De test is ook nog eens 2 keer zo snel als iedere andere mannelijke vruchtbaarheidstest op de markt.

Vruchtbaarheids-Check laat weten

  • of het aantal spermacellen boven de 20 miljoen per milliliter ligt, normaalwaarde*
  • of het aantal spermacellen onder de normale vruchtbaarheids waarde ligt
  • of het aantal spermacellen zeer laag is

* Naar vastgesteld criterium van de World Health Organization (WHO). Een waarde boven de 20 miljoen/milliliter geldt als vruchtbaar. Eerste mannelijke vruchtbaarheidstest welke je duidelijk laat zien of je vruchtbaar bent of niet.


Verkrijgbaarheid

De Vruchtbaarheids-Check is verkrijgbaar vanaf 1 mei via apotheek, drogist en medische groothandels (Holland Pharma, Unipharma en FACO Retail), en vanaf 15 mei online te bestellen via www.testjezelf.nu.

 


Consumentenadviesverkoopprijs

  • Vruchtbaarheids-check  € 29,95


Vruchtbaarheids-check is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.


Meer informatie over de Vruchtbaarheids-Check: www.vruchtbaarheids-check.nl

 

 

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief