Vrijheid en zekerheid met de Wellness Tampon

Geplaatst op: 17-08-2011

Vrijheid en zekerheid met de Wellness Tampon

Tijdens de menstruatie kun je ongehinderd genieten van het strand, sauna of bubblebad met de speciale Wellness Tampon zonder touwtje.

Hygiënisch en veilig

De Wellness Tampons (absorberende comfortabele tampon), ook wel Sauna-tampons genoemd, blijken uitstekend te bevallen. Ze doen hun werk goed en geven de vrouwen vrijheid en zekerheid gedurende hun menstruatie. Ze zijn hygiënisch, veilig en je kan ze tot maximaal 8 uur inhouden. Een Wellness tampon past vrijwel altijd. Het speciale schuim van de tampon vormt zich naar je lichaam, daardoor blijft ze goed zitten en beweegt zelfs een beetje mee.

Dermatologisch en klinisch getest

Het is dermatologisch en klinisch getest en tevens hypoallergeen. Vrouwen hoeven niet steeds op te letten of er een touwtje in zicht is waardoor je gewoon ongehinderd en discreet naar de sauna, wellness centrum, thermen of spa kunt gaan. Deze tampon is ontwikkeld door Ir. Maaike Batist, TU Delft in samenwerking met de medische faculteit van de Erasmus Universiteit, voor Asha International. De Wellness Tampon wordt verkocht bij diverse sauna en spa's, online shops en andere verkooppunten.  Bestel de Wellness Tampon nu online.

 

Consumentenadviesprijs

  • Wellness Tampons  € 4,99/2 stuks
  • Wellness Tampons € 9,95/4 stuksMeer informatie over de Wellness Tampons vind je op www.tamponwellness.com.


Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief