Voor een sprankelende en magische oogopslag

Geplaatst op: 25-05-2011

Voor een sprankelende en magische oogopslag

Je ogen worden onweerstaanbare ware blikvangers met de nieuwe ‘Mono Eye Shadow Illuminatig Pearl' van Alissi Brontë die hoog gepigmenteerde, luxueuze parelmoerpigmenten bevatten.

Goede hechting én waterproof

Deze verzorgende oogschaduw met elegante regenboogtinten laat zich perfect over de oogleden verdelen en is waterproof. Het hecht optimaal en hoopt niet op in de fijne plooitjes van de huid van je ogen. De ultrafijne en verzorgende textuur is luchtig, laat de huid ademen en geeft de oogleden een onweerstaanbare uitstraling dankzij hoog gepigmenteerde, luxueuze parelmoerpigmenten.

Bevat omega-3 en 6, vitamine E en retinol

Het poeder heeft een optisch verdoezelende werking bij eventuele onvolmaaktheden, neemt trekken van vermoeidheid direct weg en geeft de oogopslag een sprankelende en gezonde ‘magic glow'! De formule is verrijkt met fosfolipiden, arachidonzuur (= een essentieel vetzuur), omega-3 en 6, vitamine E en retinol voor een stralende en jeugdige huid. Het mooie luxe doosje bevat behalve een kwastje ook een spiegeltje zodat je altijd je make up kunt checken!

 

Verkoopprijs

  • Alissi Brontë Mono Eye Shadow Illuminating Pearl  € 26,90

Meer informatie: www.foxcosmetics.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief