Volumineuze en sensueel hoogglanzende lippen met Lip Plumpers van beMineral

Geplaatst op: 06-12-2012

Volumineuze en sensueel hoogglanzende lippen met  Lip Plumpers van beMineral

Wil je niet alleen een rijke kleur, hydratatie en mooie hoogglans maar ook een extra volumeboost voor je lippen? Probeer dan de nieuwe 100% natuurlijke Lip Plumpers van beMineral!

De nieuwe beMineral Lip Plumpers zijn lipglossen met hoogwaardige mineralen die onmiddellijk zorgen voor opvallend mooie, verzorgde, volumineuze en sensueel hoogglanzende lippen!

Met of zonder volumeboost

De beMineral Lip Plumpers zijn speciaal ontwikkeld om je lippen een mooie en natuurlijke glans te geven, waardoor ze sowieso al optisch veel voller lijken Deze lipglosses met een subtiel tintelende sensatie verbeteren tevens de bloedcirculatie, hierdoor krijgen ze een aantrekkelijke hoogglans, extra volume, een modieuze en langhoudende kleur én beduidend beter geprononceerde contouren. Wil je liever geen tintelend ‘p(l)umping- effect'? De beMineral Lip Glosses ook zonder de ‘volumeboostende' werkstof verkrijgbaar.

Verkrijgbaar in 14 rijke tinten

De Lip Plumpers en Lip Glosses van beMineral zijn verkrijgbaar in 14 rijke kleuren: van sublieme hoogglans, warm rozenhout voor lippen die gewoonweg vragen om zacht gekust te worden tot winters chocoladebruin en passievol, helder rood voor een zoen vol hartstocht...

 

Adviesverkoopprijs

  • beMineral Lip Plumper/Lip Gloss  € 20,30 per stuk


Lees meer over de nieuwe zuivere en 100% pure, minerale make-up lijn van beMineral!

Meer informatie: www.bemineral.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief