Volume-boost, hold en glans met Alcina Fashion Styling haarproducten

Geplaatst op: 29-10-2012

Volume-boost, hold en glans met Alcina Fashion Styling haarproducten

Wil je graag mooie glanzende, volumineuze en perfect gestylde lokken, zonder dat er een kapper aan te pas komt? Met de haarproducten van Alcina Fashion Styling ligt dit nu binnen handbereik!

Alcina biedt met deze unieke en innovatieve lijn haarproducten die jouw kapsel voorzien van een geweldige volume-boost, hold en glans.

Styling-Spray voor langdurige fixatie

De Styling-Spray uit deze lijn zorgt voor een langdurige fixatie van het kapsel met maximale veerkracht, geeft het haar volume vanaf de haaraanzet en verdeeld zich gemakkelijk over het gehele kapsel. Deze Styling-Spray plakt niet.

Styling-Mousse geeft extra body

Een stevige mousse, die gemakkelijk te verdelen is over het haar. Het schuim droogt snel tijdens het föhnen en zorgt dat het kapsel de hele dag perfect in model blijft zitten. De Styling-Mousse van Alcina geeft het haar een geweldige volume-boost!

Aanzet-Volumespray voor extra volume

In een handomdraai creëer je een volumineus kapsel. De Aanzet-Volumespray van Alcina is een schuimspray voor dat beetje extra volume vanaf de haaraanzet en is geschikt voor ieder haartype.

Styling-Lak voor maximale versteviging

Of je nu lang, kort of krullend haar hebt: deze fixerende Styling-Lak zorgt voor maximale versteviging van het kapsel. De spray plakt niet, heeft een aangename geur en in minder dan 60 seconden zit je haar in model zoals jij dat wenst.

Forming-Gel: extra hold met natuurlijke glans

Een sterke hold aan je kapsel voor extravagante styling. De gel laat een zachte en natuurlijke glans achter en is gemakkelijk uit te borstelen.

 

Consumentenadviesprijzen

  • Styling-Spray € 16,80
  • Styling-Mousse, € 12,30
  • Aanzet-Volumespray € 14,80
  • Styling-Lak € 13,20
  • Forming-Gel € 15,80

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief