Volg de vier inspiratie-seminars op de vakbeurs Beautiful 2012!

Geplaatst op: 30-08-2012

Volg de vier inspiratie-seminars op de vakbeurs Beautiful 2012!

Volgende week begint de 4e editie van Beautiful 2012. Nieuw dit jaar zijn de inspiratie-seminars waar experts zoal hun kennis delen, kansen laten zien binnen de branche en interessante tips geven.

De vier inspiratie-seminars worden gehouden op woensdag 5 en donderdag 6 september tijdens de vakbeurs voor Drogisterij, Gezondheidswinkels, Parfumerie en Apotheek.

De vier inspiratie-seminars

 • Commercieel succes op Facebook, eenvoudig en effectief! Eric van de Wetering geeft praktische tips, advies en informatie over het gebruik van Facebook voor uw organisatie.
 • Kansen voor de ondernemende detaillist. Bram van Soest laat o.a. zien dat de nieuwe technologieën en de veranderde marktomstandigheden juist kansen bieden.
 • Gereguleerde gezondheidsclaims. Een nieuwe realiteit voor de detailhandel? Lars-Erik van Dinter geeft o.a. uitleg over de gezondheidsclaims en hoe zelfstandige drogisten hun assortiment kunnen (re)organiseren zodat ze zich gaan onderscheiden van de grote ketens.
 • Groeien is vernieuwen! Arno Baaij verteld over de concrete ontwikkelingen in de markt op het gebied van gezondheid en goede voeding, waar dit kansen biedt en wat ze betekenen voor de drogist.

 • Bezoek de vakbeurs Beautiful 2012

  Bent u als ondernemer of werknemer werkzaam in de branche voor Drogisterij, Gezondheidswinkels, Parfumerie of Apotheek? Registreer u als bezoeker, u bent van harte welkom op de vakbeurs Beautiful 2012 in de Brabanthallen te Den Bosch!

  Meer artikelen

  Schrijf u in voor de nieuwsbrief