Vogue Women introduceert 2 nieuwe geuren: Sensual en Happiness

Geplaatst op: 04-03-2014

Vogue Women introduceert 2 nieuwe geuren: Sensual en Happiness

Het voorjaar is in zicht, hier krijg je een vrolijk en happy gevoel van! De twee nieuwe geurvarianten van Vogue Women bezorgen je ook lentekriebels want deze Cream Shower en bijpassende Parfum Deodorant hebben beide een heerlijke geur en zorgen voor gelukzalige en sensuele momenten...

De nieuwe geuren van Vogue Women betoveren je, zorgen voor een zelfverzekerd en happy gevoel en geven luxe voor een betaalbare prijs!

Vogue Women Sensual 

De nieuwe geur Sensual van Vogue is dé geur die op een elegante en sensuele manier de zintuigen prikkelt voor een zelfverzekerd gevoel! Deze heerlijke geur heeft topnoten van fruit met een hint van iris om in het hart van de geur de heerlijke bloemige geuren van Oranje bloesem, jasmijn en iris te onthullen. De uiteindelijke basis van deze sensuele geur bevat noten van vanille, praline en patchoeli.

Vogue Women Happiness

Met een glimlach heb je de halve wereld! Onderstreep je positieve attitude met de nieuwe betoverende geur van Vogue Women Happiness. Een heerlijk parfum met geurnoten van oosterse bloemen, bergamot, mandarijn en amber. Vogue Women Happiness zorgt voor een vrolijke sensatie en een positief gevoel!

De producten van Vogue Women zijn zonder nitro- en polycyclische musken, zeep (douchegel), aluminium chloorhydraten (deodorant) en parabenen.


Consumentenadviesprijzen

  • Vogue Women ‘Sensual' Cream Shower  € 3,00/200 ml
  • Vogue Women 'Sensual' Parfum Deo  € 3,00/150 ml 
  • Vogue Women ‘Happiness' Cream Shower  € 3,00/200 ml 
  • Vogue Women ‘Happiness' Parfum Deo  € 3,00/150 ml 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief