VOGUE Men Showergels & Parfum Deodorants vernieuwd en verbeterd

Geplaatst op: 02-11-2011

VOGUE Men Showergels & Parfum Deodorants vernieuwd en verbeterd

Het VOGUE Men- assortiment heeft een in het oog springende restyling ondergaan, alle verpakkingen kregen een luxueuze, stijlvolle, eigentijdse uitstraling en zijn de formuleringen opnieuw verbeterd.

Verfrissende, zeepvrije en pH- neutrale Showergels

De mannenhuid heeft over het algemeen behoefte aan extra hydratatie. De zes VOGUE Men Showergels hebben een intensief hydraterende werking dankzij de toevoeging van huidverzorgende proteïnen en huidverzachtende werkstoffen, bovendien zijn ze zeer mild voor de mannenhuid dankzij hun zeepvrije samenstelling. Deze bevatten bovendien geen kleurstoffen, parabenen en synthetische musken en zijn pH-neutraal.

Parfum Deodorants, vrij van aluminiumzouten en parabenen

De bijpassende zes 100% streepvrije Parfum Deodorants combineren frisse, energieke en mannelijke geuren met de betrouwbaarheid van een effectieve deodorantformule tegen zweetgeur en zijn extra mild voor de mannenhuid dankzij de vernieuwde samenstelling, waarbij de receptuur dusdanig is aangepast, dat alle parabenen, nitro- en polycylische musken (=synthetische geformuleerde muskusgeuren) zijn weggelaten. De formuleringen zijn bovendien tevens vrij van aluminiumchloorhydraten. 

6 ultramannelijke geuren

De VOGUE Men- lijn bestaat in totaal uit 6 verschillende Showergels en bijpassende Parfum Deodorants, met de volgende exclusieve, frisse en vooral energieke geuren die echte mannen aanspreken!

  • VOGUE Men Mystic Black. Deze mysterieuze en krachtige geur is al jarenlange een absolute topper binnen de VOGUE Men- lijn. Voor mannen die graag een onuitwisbaar statement willen maken! 
  • VOGUE Men Nordic Blue. Deze frisse VOGUE Men geur is dé bestseller. De geur is fris, maar mysterieus tegelijk. Voor mannen die graag wat aan de fantasie van vrouwen overlaten...! 
  • VOGUE Men Oriental Red. Een oriëntaalse, kruidige geur met geurnoten van specerijen. Voor mannen die hun eigen identiteit graag willen onderstrepen met een spannend, oriëntaals tintje!
  • VOGUE Men Cooling Cobalt. Deze poederachtige en zachte, frisse geur, is geschikt voor alle mannen die met name een deodorant willen voor een fris en verzorgd gevoel. 
  • VOGUE Men Rough Copper. Deze warme en kruidige geur van VOGUE Men is uitermate geschikt voor mannen die van de geur van Whisky houden! De perfecte geur voor het onderstrepen van een warme persoonlijkheid! 
  • VOGUE Men Silver Shadow. Deze zuivere geur van VOGUE Men combineert fris en kruidig op een geheel vernieuwende wijze! Voor alle mannen die van een unieke geur houden!

Pure luxe elke dag

Vaak gaat een restyling gepaard met een prijsverhoging, VOGUE Men wil echter dat pure luxe voor alle mannen haalbaar en vooral betaalbaar is, elke dag opnieuw! Zowel de VOGUE Men Showergels als de bijpassende VOGUE Men Parfum Deodorants zijn daarom beiden vanaf nu in prijs verlaagd!

 

Consumentenadviesverkoopprijzen

  • VOGUE Men Parfum Deodorant  € 2,95/150ml
  • VOGUE Men Showergel  € 2,95/200ml

Meer informatie: www.vogue-men.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief